Szegedi  hírek
A győztes csapat tagjai
Szegedi   2010-10-27 08:10:57
iwiw facebook twitter
A Rádió 88 hallgatói és üzleti partnerei ismét megmutatták, hogy milyen sokan tartoznak a győztes csapathoz.

A Rádió 88 a 2010 szeptemberi rádióhallgatottsági adatok ismeretében továbbra is Csongrád megye legnagyobb elérését garantáló médiája. A GFK Hungária és a Szonda Ipsos, mint a médiakutatásban élenjáró két hazai piackutató intézet ismét felmérte a Szegeden fogható rádiók hallgatottságát.

A Csongrád megyében és Szegeden fogható rádiók hallgatottságát tekintve a Rádió 88 stabilan őrzi piacvezető helyét, amelyhez nagyban hozzájárul a hallgatóink és üzleti partnereink lojalitása is.

Az intézet által készített grafikonokon világosan látszik, hogy a Rádió 88-at a teljes népesség tekintetében is háromszor annyian választják - szórakozás és információszerzés céljából -, mint más országos vagy helyi rádiót. Ez az adat akkor a legfigyelemreméltóbb, ha figyelembe vesszük, hogy az emberek kétharmadának a rádióhallgatás a napi szokásai közé tartozik. Számokra lefordítva, Szegeden a Rádió 88 átlagban 66 000 embert ér el naponta, és a számításainkat kivetítve Csongrád megyére ez körülbelül 125 000 napi elérést jelent.

A jó partneri és baráti viszonyt továbbra is megőrizzük üzleti partnereinkkel és hallgatóinkkal, hogy büszkék lehessünk egymásra, hogy a győztes csapatba tartozunk.

Az itt bemutatott ábrán a 15-49 –es korosztály rádiózási szokásainak grafikonját tekinthetik meg.

Az állandóság jegyében – partnerség, tájékoztatás, piacvezetés – gratulálunk a győztes csapat valamennyi tagjának.
« Vissza a(z) szegedi hírekhez
facebook  88