Café 88  
iwiw facebook twitter

 Café 88 – az édes ébredés
   Minden hétköznap 5:55 - 9:55-ig,
   Kapás Csillával és Bálint K. Gergővel.


Már 5 perccel 6 óra előtt nekikezdünk, hiszen nem hagyhatunk cserben sok tízezer kisrádiót, és a mellettük készülődő, kávéjukat kortyoló, majd negyedmillió hallgatót. :) A Café 88 minden reggel megszólal, és mindig szól valamiről! Olyan témákról, amelyek a szegedieket érdeklik, érintik, vagy a jövőben lesz számukra igazán fontos.
Bármiről szót ejtünk, ami körülöttünk történik, hiszen imádjuk Szegedet! Közben pedig, Szeged kedvenc zenéi szólnak - ezzel adjuk meg a város reggeli lendületét.

 

Ha velünk ébredsz, a legtöbb szegedi hallgatóval együtt tudhatod meg, hogy milyen idő lesz a Dél-Alföldön, mitől különleges a nap, merre érdemes menned délután egy kis kikapcsolódásra, és persze bekapcsolódhatsz a reggel legjobb témáiba SMS-ben, és a Facebook oldalunk on is! A születésnapjukat ünneplőket külön meglepjük (részletek lentebb!).

 

Miről hallanál szívesen? Írd meg nekünk még ma ötleteidet e-mailben: cafe88[KUKAC]radio88.hu

 

Kapás Csilla


2012. nyarától a Café 88 "egykettede", de már a '90-es évek végén hallatta hangját a szegedi éterben. Minden témában feltalálja magát. Szabadidejében is nyitott szemmel járja a várost, keresve az újabb, színes beszédtémákat. Érdeklődő, empatikus. Bájos egyénisége a műsornak.

A NŐ!

 Bálint K. Gergő (BKG)


A koránkelés, és az unalmas beszélgetések esküdt ellensége - hivatalból általában csak az utóbbiak ellen tud tenni :) Örökmozgó típus, aki akkor van igazán elemében, ha valami váratlan történik körülötte. 2007-ben már belekóstolt a reggeli rádiózásba, és az utóbbi másfél évben ismét a jókedvű napkezdés szolgálatában áll. Jól ismeri a várost, és jól ismerik már a szegedi rádióhallgatók. tovább>>

 

 

A Rádió 88 születésnapi játékának tudnivalói:

  • "Gipsz Jakab 0630/011-01-01"
    ilyen rövid, tömören megfogalmazott SMS üzenetben fogadjuk a nevezéseket - akár az ünnepelttől is-, hétköznapokon 5:55-től 60, hétvégén 6:55-től, 120 percen keresztül.
  • a játékra csak a 06-30/299-88-88-ra küldött, rövid szöveges üzenetben lehet jelentkezni, egyéb elérhetőségeinken, vagy a fenti határidőkön túl nem. Jó tudni: a szolgáltató nem továbbítja felénk a szöveges, vagy képi tartalmú MMS-t. Az SMS-ek időben történő megérkezésének feltétele, hogy a küldő, és a fogadó fél szolgáltatójának hálózata is várakoztatás nélkül továbbítsa az elküldött üzenetet.
  • több telefonszámról, vagy több alkalommal elküldött köszöntést nem áll módunkban figyelembe venni.
  • az adott napra vonatkozó nyereményt mindig a játék kezdetén ismertetjük (torta, vagy más ajándék).
  • a nyeremény át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
  • a nyertes ünnepeltet igyekszünk adásban is felköszönteni, a többi, határidőn belül megérkezett köszöntés alapján a többi születésnapos nevét/becenevét közzétehetjük műsorunkban, de fenntartjuk annak lehetőségét, hogy adásban csak az ajándék nyertesének neve hangzik el.

Café 88 fórum - Szóljon hozzá!


 


facebook  88