Club 88  
iwiw facebook twitter

Club 88 – a szombat esti pörgés

Na, mit tervezel szombat estére? Otthon punnyadsz majd magányosan? Brazil szappanoperákkal pusztítod magad? Chips-evésbe fojtod a bánatod?

Ugye nem mondod komolyan? Inkább pörögj Szeged és a környék legütősebb buliműsorával, a Club 88-cal! Mi garantáltan ráhangolunk a szombat éjszakára!

A Club 88-at hallgatva együtt tombolsz majd a diszkóba készülőkkel, a házibulik résztvevőivel, a városban kocsikázókkal, és mindenkivel, aki szombat este a Rádió 88-cal pörög! Olyan a műsor, mint egy nagy, fékezhetetlen házibuli, de még a szomszédok sem panaszkodnak ránk…

Ajánlott hallgatni buli előtt, buli közben, vagy buli helyett. Az ajándékokkal felfegyverzett Club 88 bulikommandó bárhol lecsaphat rád, légy házibuliban, szórakozóhelyen, vagy egy Széchenyi téri padon kéz a kézben álmaid csajával / pasijával. A zenét a szegedi klubok legütősebb lemezlovasai és exkluzív sztár DJ-k keverik. Kattints a www.radio88.hu - ra és kattanj ránk chat-en, fórumon és nézd meg webkamerán élőben, hogy milyen „fejet vág” a két házigizda: Gedzo.

Ugye Te sem akarsz szombat este otthon punnyadni, miközben pezseg az egész város?
Akkor bárhol vagy, este 7-től tekerd fel a hangerőt és pörögj a szegedi bulizók legnagyobb klubjával! Club 88, mert a szombat este a bulizásé!

 
    
A Rádió 88 SMS száma: 06-30/299-88-88        
          

Műsorvezetők: Gedzo, Szabó Dani

Képek a műsorvezetőkről:

IMG_3023
  

 
facebook  88