Szegedi  hírek
Fald Fel Szegedet!
Szegedi   2012-06-01 13:48:44
iwiw facebook twitter
A Rádió 88 októberi állomása a magyaros ételek kedvelőinek kedvez. A fülek Szeged kedvenc zenéit hallhatják, a szemek a legjobb előadásokat nézhetik, kézzel fogható ajándékokat nyerhetnek a hallgatók, de az orr és a száj eddig kimaradt. Októberben tovább fokozzuk az ízlelőbimbók izgatását, a Rádió 88-as Fald Fel Szeged kampányban!


A Fal Fel Szeged októberi állomása Újszegeden a Bérkert utcában található Fasor Vendéglő és Semiramis Kávézó . Az első őszi párbaj tárgya a Súlyos Pacaltál. A Rádió 88 csapatából egy zenei ember vállalkozott a versenyre. DJ P.E.T. azaz Tóth Peti készül arra, hogy legyőzze a kihívóját, mert állítása szerint bármikor tud enni, főleg pacal pörköltet!

Aki szeretné október 26-án pénteken legyőzni a Rádió 88 emberét, annak annyi dolga van, hogy október 22-ig fogyasszon legalább 2888 Ft értékben bármit a Fasor étlapjáról, és  töltse ki a nevezési lapot, majd dobja be a lapot az I LOVE SZEGED dobozba. A párbaj előtt, 23-án sorsoljuk ki, hogy a szerencsés, aki kihívhatja párbajozni Petit. Október utolsó péntekén a MEGA kiköltözik a Fasor Vendéglőbe , hogy élőben közvetítse a párbajt.
Gedzo és Dani nyálcsorgatva fog szurkolni és közvetíteni az eseményeket.
Este hét órakor asztalhoz ül a két fél, és a feladat annyi, hogy 40 perc alatt el kell fogyasztani egy Súlyos Pacaltálat tálat, vagy többet kell enni, mint a Rádió 88 műsorvezetője.
.
A szabályok:
- az győz aki többet eszik meg a tál tartalmából

- a 40 perc alatt a helyiséget nem lehet elhagyni

- aki WC-re megy és nem a piszoárt használja, azt kizárjuk

- senki nem segíthet az étel elfogyasztásában

- italt lehet fogyasztani a verseny alatt


A Fasor Vendéglő és Semiramis Kávézó Újszegeden a Bérkert utcában található.

Az étterembe nézzen be itt: KATT « Vissza a(z) szegedi hírekhez
facebook  88