Heti műsor

Jelenünk

Online

Internetezés közben az állandó monitornézés mellett a rádióhallgatás egy hasznos tevékenység! Csapatunk különleges hirdetési lehetőségeket kínál a szokásos rádiós és az internetes banner – hirdetések mellett. Az igények felmérése után egyénre szabott ajánlatot készítünk, amellyel a rádiós és/vagy internetes megjelenéseit teljessé tehetik.

A www.radio88.hu-n jelennek meg azok az események programok, amelyek  a Rádió 88 saját vagy támogatott rendezvényei. Az legfrissebb szegedi, belföldi hírek mellett a sportélet történéseit is olvashatjuk az oldalon, bővebben, mint ahogyan a Rádió 88-ban az műsoridő behatárolása miatt hallhatjuk. A színes bulvárhírek és a zenei élet eseményeinek beszámolóját is megtalálják a felhasználók. Az éppen adásban lévő műsorról is megtekinthetőek a webkamera képei, és online is hallgatható a rádió. Az adás közben a műsorvezetőknek is lehet üzenni, az oldal interaktivitásának köszönhetően. A radio88.hu-n a programajánlók mellett a programokon készült fényképeknek, és alkalmanként videós beszámolónak köszönhetően felidézhető újra a fergeteges hangulat. Az interaktív menüben pedig szorosan kapcsolódhatnak az aktív rádióhallgatók hozzánk, és szorosabban az életünk részeivé válhatnak. Az oldalon megtalálható a rádió éppen aktuális játékainak szabályzata, játékleírása. Akik jobban érdeklődnek a Rádió 88 iránt, azok részére külön menüpontot hoztunk létre. Akik üzleti kapcsolatot szeretnének velünk kialakítani, azok is megtalálják a nekik szóló információkat.

Kereskedelmi lehetőségek

  • Direkt hirdetések
  • Egyedi tartalmak
  • Játék lehetőségek

A Rádió 88 szolgáltatásainak értékesítése ( rádió, Internet, egyéb szolgáltatások ) , saját értékesítői csapatunk feladata. 
A Rádió 88 online felülete több méretű banner-megjelenési lehetőségeket biztosít, de a szöveges (PR cikk) megoldásokra is nyitott. A rádióban elhangzó reklámok, kiegészítve az online felülettel, egy komplett kampánnyá formálható.

A különböző szponzorációs megoldások a rádió mellett az online felületre is átültethetőek. Egyedi módszereinkről érdeklődjön e-mailben, vagy kérdezze reklámreferensét, hogy testre szabott ajánlatot készíthessünk az igényei figyelembevételével.

Promóciós lehetőségek

Szeged – igény esetén, Csongrád megyében máshol is – területén a Rádió 88 promóciós lehetőségeket is kínál partnerei részére.  Ezek lehetnek társadalmi szerepvállalással összeköthető segítségnyújtások, nyereményjátékok, egy termék/szolgáltatás bevezetése vagy üzlet népszerűsítése. A lényeg az ismertség növelését elősegítő jelleg.

Néhány ötlet:

– Élő közvetítés az üzletből

Játék

Egy adott napra időzített kampány indítását, egy termék/szolgáltatás bevezetését nagyban elősegíti ez a  megoldás. A Rádió 88 valamennyi tagja örömmel nyújt segítséget, hogy a hatékonyságát növelhetjük egyedi tartalommal, ötletekkel.

Ezek azok a megoldások, amelyek a hallgatókkal való közös játékot jelentik és élőadásban is megjelennek.

Néhány ötlet:

– Telefonos játékok
– SMS alapú játékok
– Online játékok

Szponzoráció

Ezzel a megoldással a márka vagy termék elfogadásának elősegítését, erősítését érhetik el partnereink. Ezek olyan elemek, amelyek adásban hangzanak el, de az internetes oldal, adáshoz kapcsolódó részével is összeköthető. Teljes műsorból vagy műsor elemből, rovatból is állhat.

A felületek támogathatóak, akár csak egyszerű támogatói elhangzással, akár összekötve egy konkrétabb üzenettel, néhány másodperces spot formájában.

Néhány ötlet:

– Műsortámogatás
– Műsorelem támogatás
– Rovattámogatás
– Dal szponzoráció

Rendezvények

A Rádió 88 rendezvényein a partnerei számára olyan megjelenéseket biztosít, amelyek a márkakommunikációt erősíthetik, és a cég ügyfeleinek lojalitását nagymértékben befolyásolják. Az elképzelések ismeretében teljes körű szolgáltatást kínálunk a programtervtől a színpadi és műsorbeli megjelenésig. A saját rendezvényeinken az elsőszámú szempont a Rádió 88 brand erősítése, a műsorvezetők, dj-k megismertetése, és a hallgatók bevonása, aktivizálása. A rendezvényeken a Rádió 88 saját kommunikációs eszközei mellett a partnereink számára is különleges megjelenéseket kínálunk. A marketingeszközök elhelyezésén túl egyedi programok, aktivitást elősegítő sarkok, sátrak kialakítása is lehetséges.

Néhány ötlet:

– Tmax rendezvények

Riport

Az úgynevezett PR vagy reklámriportokat az ügyfeleink kérései szerint, saját gyártásban készítjük el, és a megrendelés szerint közöljük. Ezek lehetnek tematikus riportok, önálló elemek, vagy egy kampány szerves részei is. A riport alatt részletesebben lehet ismertetni egy-egy terméket/szolgáltatást esetleg a vállalkozás több tevékenységi körét is ismertetni lehet. A riportok hossza maximum egy perc lehet.

Tematikus riportötleteinkről érdeklődjön reklámreferensétől, vagy írjon e-mailt.

Néhány ötlet:

– Balesetmentes közlekedésért
– Egészségünk érdekében
– Pénztárcakímélő
– Programajánló 
– Egyéb tematikus rovatok
– PR vagy reklámriport

 

LOGÓK

Letöltés JPG formátumban!

Letöltés GIF formátumban!

Letöltés PNG formátumban!

Letöltés TIF formátumban!

Letöltés AI formátumban!

Letöltés EPS formátumban!