Heti műsor

Szeged Fényei és Szeged Mikulása

 

November 25-én pénteken 16 órakor várunk mindenkit a Dugonics térre. Idén második alkalommal hangolja össze a Rádió 88 és Szeged a Karácsonyi célegyenesre kanyarodás ünnepi pillanatát.

November 25-én, amikor az egyik Rádió 88 hallgató felkapcsolja a Csodaszarvas világítását a szökőkútnál, evvel egy időben Szeged is ünnepi fényáradatba borul,  és ekkor szólal majd meg az első karácsonyi zene is a Rádió 88-ban.

Legyen Ön, aki felkapcsolja idén Szeged díszkivilágítását. Nevezze be magát a Rádió 88 SMS számán a 06-30/299-8888-as telefonszámon és lehet Ön lesz a szerencsés, aki felkapcsolhatja a világítást. A nevezők között pedig 8 darab 8 méteres LEDfűzért sorsolunk ki a szilléri sugárúti Top Electronic jóvoltából, ami piros-fehér-zöld színekkel világítja be a szobát, az erkélyt vagy akár a karácsonyfáját.

szarvas_web

Fotó: Iványi Aurél 

A szegedi gyerekeket pedig arra kérjük, hogy írják meg levelüket a Mikulásnak és hozzák el magukkal november 25-én pénteken 16 és 19 óra között a Dugonics térre és adják át a levelet a Mikulás segítőinek. A levéleben írják meg mit szeretnének kapni és írják le az idei egyik jó cselekedetüket is. A levélben jegyezzék fel a szüleik telefonszámát vagy email címét is, hogy a Mikulás tudjon egyeztetni a meglepetés teljességéről. A legszerencsésebbek december 5-én a Dóm téren találkozhatnak Szeged Mikulásával és nem kell megvárniuk a bábelőadás végét, hogy otthon kapják meg az ajándékot, hanem már ott átvehetik tőle.  A többiek, amíg megtekintik az előadást, addig a Mikulás útra indul és mindenkihez ellátogat, hogy mire hazaérnek a gyerekek, akkor már a cipőjükben ott legyen a Mikulás kis csomagja.

November 25-én délután még csak a Mikulás kisházát láthatják a Rádió 88 hallgatói, de ha igazán közel mennek a házikóhoz akkor hallhatják, hogy odabent már javában dolgoznak az ajándékok elkészítésén a manók.

Mindenkit várunk November 25-én 16 és 19 óra között a Dugonics téren, ahol felkapcsoljuk Szeged ünnepi kivilágítását és a gyerekek átadhatják a Mikulás segítőinek a leveleiket és természetesen a PlazmaPont Lécciben még kívánságokat is kérhetnek Szécsi Marci Reyeztől. A hideggel nem kell foglalkozni, mert az Egy ebéd – egy esély alapítvány jóvoltából, mindenkit meghívunk egy csésze forró teára.

Szegedi Karácsonyi Hetekről ide kattintva mindent megtudhat: Karácsony Szegeden

 

Fotó: Iványi Aurél