11:55 - 15:55 Rádió 88 hétvége 15:55 - 18:55 Lécci! 18:55 - 24:00 Club 88 Heti műsor

Szegedi Napozó Válogatott – 2017

 

Lezárult a jelentkezési időszak az idei Szegedi NapozóVálogatottba. Ötven fő szeretne bekerülni a válogatottba, és idén fiúk is szép számmal küldték el nevezésüket.

Április – Május – Június hónapokban megismerkedtek néhány csapatépítő buliban, eseményen, közben pár jó tanáccsal is ellátjuk a csapat tagjait a nyári munkával kapcsolatosan. Természetesen a felkészítés alatt bőrgyógyásszal is találkoztok, aki a napozással kapcsolatos bőrbetegségekről és annak felismerhetőségéről beszél majd és elmondja mi a helyes napozás és mit kell tenni a leégett bőrrel. Tervezzük, hogy a rendőrségre is elmegyünk egy előadásra, ahol a biztonságról lesz szó a strandokon, hogy ezt a tudást alkalomadtán át tudjátok adni a strandolóknak. A barna színetekrő és az edzettségetekről is gondoskodni fogunk az első bemutatkozó bulitokra.

Közösen elmegyünk majd a Borfesztiválra, a Dejavu Fesztiválra, a Homokvárépítő versenyre, a Maty-éren a Világkupára és az Európa-bajnokságra, a Kamionos Találkozóra, az Országos Csúszdaversenyre, a Szegedi Szabadtéri Játékokra és persze a záró bulira, a SZIN-re. A meghívókat már megkaptuk és ahol csak tudnak ott VIP vendégként kezelik a Szegedi Napozó Válogatott tagjait.

 

Szegedi és környékbeli strandokon fogunk dolgozni szombat és vasárnapi napokon. 8-10 lányt választunk ki a castingon és ezekből a lányokból , fiúkból áll majd össze a válogatott, és minden hétvégén 4-en, 5-en kíséri majd el a Rádió 88 csapatát a strandokra, ahol napozni és segíteni kell a stábot és a strandolókat.

 

Eddigi támogatóink:

Szombati szállítónk: Toyota Kovács

Vasárnapi szállítónk: Pegazus Transzfer

Napszemüvegek: Prágai Látszerészet

Bikini: Origami Bikini

Ruha: GAS Jeans Árkád Szeged

Papucs: Ipanema

Napozó krémek, vitaminok: Kígyó Patika Bioderma termékei

Szolárium: Kiwisun UV Mentes Barnító Szalon és Bioszolárium

Egészséges táplálkozás: Zöldlevelecske Salátaműhely

Edzés: RedZone Sport

Szépségáőolás: Beauty Bár (pedikűr, manikűr, fodrászat, masszázs, szempilla, smink)