Heti műsor

Szeretetcsomagokat várunk a Szeretetkuckóba!

Minden év Karácsonyán a Rádió 88 és partnerei egy jól behatárolt célcsoportnak gyűjt karácsonyi ajándékokat és juttatja el személyesen a megfelelő személyekhez a felajánlásokat.

szeretetkucko_170x80-4

Gyűjtöttünk már óvodáknak, iskoláknak, családoknak így idén egy új területet céloztunk meg.

Azokra az idős emberekre gondoltunk, akikre kevesen figyelnek, vagy egyáltalán nem látogatják őket Karácsonykor és az ünnepeket a kórházban kell tölteniük.

A Szegedi Városkép és Piac Kft, Szeged Első Lions Klubja és a Vöröskereszt összefogásával gyűjtjük és juttatjuk el az ajándékokat azoknak, akikre már nincs aki gondoljon, vagy akik senkinek sem jutnak már eszébe.

A Szeretetcsomag lehet egy Mikuláscsomag méretű vagy akár egy bevásárlótáska nagyságú is.

Ha tudnak tegyenek bele higiéniás eszközöket (toalettpapír, papírzsebkendő, törlőkendő), tisztálkodási szereket, apró meglepetéseket, szaloncukrokat, édességet, némi, de tartósabb gyümölcsöt, könyveket, rejtvényújságokat, esetleg tartós élelmiszereket amelyeket elfogyaszthatnak a megajándékozottak a kórházakban.

Mindenkinek lehetősége lesz pár sort írni annak, akinek szeretné szebbé tenni a Karácsonyát és személyessé tenni az ajándékát. Készítünk egy képeslapot és a nevével és soraival együtt a csomagra fogjuk felkötni, ami a Szeretetcsomag dísze lesz.

A Szeretetcsomagokat november 25-től egészen december 21-ig várjuk a Dóm téren felállított Szeretetkuckónkba, 15 és 20 óra között a karácsonyi hetek bármelyik napján. Az átvevő pontokon természetesen a Rádió 88 munkatársaival, műsorvezetőivel is találkozhatnak az adakozók.

Arra az esetre is felkészültünk, ha minden idős embernek tudtunk vinni ajándékot, akkor a többi csomaggal a Szegeden és Szeged környékén egyedül élő idős emberekhez fogunk bekopogtatni és megpróbáljuk az Önök adományaival szebbé tenni a karácsonyukat. 

 

Kérjük Önöket segítsenek megvalósítani tervünket és hozzanak a felhívásban foglalt apróságokat a Dóm térre. A Szeretetkuckóba gyűjtjük a Szeretetcsomagokat, amelyeket akár naponta fogunk eljuttatni a megfelelő helyekre. 

 

Köszönjük szépen!

 

Résztvevők:

Szegedi Városkép és Piac Kft.

Vöröskereszt

Rádió 88

Szeged Első Lions Klubja