Aktuális  hírek
Webrádió rádió web
Dátum:    2009-10-07 16:54:13
iwiw facebook twitter
Jelenleg Magyarországon mintegy 400 interneten ( www.radiostat.hu ) is, vagy csak interneten hallgatható rádió van. A Rádió 88, tematikus csatornákat indított, hogy azok a barátaink, akik munka mellett, vagy kikapcsolódásként szeretnének zenét hallgatni, azok is megtalálják a számításukat.

Rádiónk hivatalos oldala a Facebook-on: KATT

 

Új szervert állítottunk munkába a webrádió miatt a stream-ek még tökéletesebb kiszolgálása céljából!

A hallgatóinkat ez semmiben nem gátolja, sőt, most már több ezer hallgatót is tudunk egyszerre fogadni, aki a neten keresztül szeretne minket hallgatni és nézni.
Ami változás, hogy a statisztikai adatok, felemás képet mutatnak egy ideig.

Azok a hallgatóink, akik valamikor régen a 128kbit-es adás IP címét tárolták el valamikor, azok adatai nem adódnak hozzá a számokhoz. Hiszen a 128kbit-es adás került át másik szerverre.
Természetesen a régi szerverről is megy még az adás és párhuzamosan az újjal, tehát senki sem marad le rólunk.
A rádiók online hallgatottságát mérő oldalak csak az egyik szerver értékét mutatják így, most még nem a valós képet mutatják.
Dolgozunk tovább, és hamarosan jövünk a szeptemberi hallgatottsági adatokkal! 

 

 

Természetesen azok, akik csak a neten hallgatják az ON AIR adásunkat, azok is hallgathatják az élő adást, és továbbra is szórakoztatjuk, informáljuk őket. Értesülhetnek a programokról, sporteseményekről, és hasznos tudnivalókat hallhatnak a reklámjainkból. Az internetes hallgatóknak köszönhetően a Rádió 88 a leghallgatottabb vidéki rádió hazánkban., bár a fenti sorok ezt most cáfolják, de hamarosan a ,omdat második felét kitöröljük. :) www.radiostat.hu


A tematikus csatornáink között 3 változatból választhatnak az érdeklődők.
Top 88 - Katt a linkre!
http://stream3.radio88.hu:8500/listen.pls
A legnagyobb mai slágerekkel hazai és külföldi előadók számaival.
Ha takarítás vagy főzés mellé erre kattint a látogató, könnyebben megy a házimunka.

Club 88 - Katt a linkre!
http://stream2.radio88.hu:8400/listen.pls
A szombat esti műsorunk mixeit hallgathatod itt, ahol hazai és nemzetközi Dj mixei forognak, és így már nem kell a szombat estére várni, annak aki a zenétől szeretne bepörögni.

Retro 88 - Katt a linkre!
http://stream1.radio88.hu:8300/listen.pls
A 80-as évektől szólnak itt az igazi retro slágerek, sok magyar előadó zenéivel fűszerezve. Igazán kellemes hangulatot kölcsönöz egy- egy könyv olvasása közben.

Aki saját weboldalán, vagy blog-oldalán szeretné ha ezek a csatornák valamelyike szólna, csak linkelje be az oldalára, és máris egy különleges szolgáltatásban részesítheti látogatóit.

A jövőben további csatornák indítását tervezzük. Fórumlakók, lehet indítani egy topicot a fórumban, és vitassuk meg, beszéljük meg, milyen csatornára van még szükség.

« Vissza a(z) aktuális hírekhez
facebook  88