05:00 - 09:00 Café 88 09:00 - 13:00 Hello Szeged! 13:00 - 16:00 Vaffer Mixer Heti műsor

Iskolarádió 88

Idén több kampánnyal  készülünk az iskolásoknak, és az első már itt is van.

Keressük Szeged legjobb iskolarádióját!

ISKOLARÁDIÓ 88

A mikrofon előtt érzitek magatokat igazán elemetekben? Szeretitek, ha minden fül rátok szegeződik? Szenvedélyetek a rádiózás, és szívesen tanulnátok többet a szakmáról? Akkor nevezzetek a Rádió 88 iskolarádió versenyére!

Várjuk azoknak az általános vagy középiskolás diákoknak a jelentkezését, akiknek a vérében van a rádiózás, és szívesen megmérettetnék magukat a Rádió 88 legújabb akcióján! A versenyre egy 15 perces nagyszüneti adás elkészítésével lehet nevezni, melynek további kötelező elemei a következők: 

–       15 perces nagyszüneti adás elkészítése, szabadon választott témában (iskolával kapcsolatos hírek, bulvár, közélet stb.)

–       maximum 3 zenét tartalmazzon

–       Legyen benne be – és elköszönés, témafelvetés, témakifejtés, konklúzió, a hallgatók cselekvésre késztetése, valamint a zenék fel- illetve lekonferálása  

 

Jelentkezni a nevezési lap kitöltésével lehet, amit az iloveszeged@radio88.hu e-mail címre várunk! A tárgy: Iskolarádió 88 legyen!

Nevezési határidő: 2022. január 17. hétfő 15:00

A kész adás beküldési határideje: 2022. január 31. 15:00

Beküldési formátum: mp3

Beküldési platform: WeTransfer

A nevezők a kész adás beküldési határidejéig segítséget kérhetnek és konzultálhatnak a Rádió 88 munkatársaival, hogy minél jobb anyagot készítsenek el.

Kategóriák: 

–       általános iskolai sulirádió

–       középiskolai sulirádió

 A pályázók kész adásait a Rádió 88 4 tagú zsűrije értékeli.

Minden beküldött anyagot igyekszünk majd díjazni.