20:00 - 22:00 Friday Night Live 22:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

A Rádió 88 ismét segített

Minden szegedi és környékbeli cégnek 888 másodperc reklámidőt adtunk, akiket a hallgatóink beneveztek a Lépésről-Lépésre kampányunkra.

Annyit kértünk a hallgatótól, hogy fotózzák ki az applikációból, ha legalább 888-at léptek egy adott napon, és töltsék fel este 8 után egy posztban az Instagram oldalukra!

Ezek voltak a feltételek:

A kampány 2021.03.29-tól – 2021.04.11-ig tart!!
A kampányukban így vehetsz részt:

–       Lépj legalább 888-at az adott napon!

–       Közben kövesd be az Instagramon a Rádió 88 Szeged oldalát és a kedvezményezett cég oldalát!

–       Este 8 órakor készíts képet a napi lépéseid számáról! (képernyőfotó)

–       Töltsd fel a képet az Instagram fiókodba, posztként (ne storyba)!

–       Jelöld meg rajta a kedvezményezett céged, és a Rádió 88 Szeged oldalát is! (Csak azok a posztok vesznek részt a kampányba, ahol mind a két cég meg van jelölve)

–       A leírásban használd a #iloveszeged hashtaget!

–       Nem kell lájkokat gyűjteni, itt a poszt és a cégek követése a lényeg!

–       A kampány két hétig tart.

–       A kampányban egy ember akár minden nap részt vehet, és ha legalább 888-at lépett azon a napon beleszámoljuk a végeredménybe az ő százalékát is.

–       Egy személy akár minden nap más cégnek adhatja a lépései számát, tehát nem feltétel, hogy egy személy egy cégnek gyűjthet csak. De egy napon csak egy cégnek adhatod le a lépéseidet, még akkor is, ha a 888 lépésnek a többszörösét lépkedted 

–       Egy képet csak egy ember posztolhat, és a képen jól láthatónak kell lenni a dátumnak és a lépések számának.

–       A 2 hetes kampány alatt bármikor feltöltheted a fényképet a lépések számáról, nem csak este 8 órakor, viszont a feltöltés és a napi adat között 48 óránál több nem telhet el!
A cégek úgy vehetnek részt a játékban:

–       Van Instagram fiókjuk.

–       A fiókjuk nyilvános, és így jelölhető mások által is.

–       A 888 másodperc reklámidőt akkor kapják meg teljes egészében díjmentesen, hogy 100 fénykép összegyűjti nekik a 100%-ot.

–       Akik kevesebb, mint 100%-ot gyűjtenek, azok pedig akkora kedvezményt kapnak a 888 másodperc reklámidőből, amennyi feltöltés és megjelölés érkezett rájuk.

–       PÉLDA: Akik 20(húsz) megjelölést, fényképet kapnak azok 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a 888 másodperc reklámidőt, azok akik 85(nyolcvanöt) megjelölést, fényképet kapnak, azok 85%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a 888 másodperc reklámidőt.

–       A kampányban nem kötelező részt venni! A Rádió 88 minden kampányba benevezett céggel felveszi a kapcsolatot, tájékoztatja a lehetőségről, és a cég eldönti, hogy kíván-e élni a lehetőséggel.

–       A kedvezményes Rádió 88-as reklámkampányokat 2021.08.31-ig mindenkinek fel kell használnia, egy összefüggő kampány keretében.  

–       A gyártási költséget (14 000 Ft+ÁFA/reklám) mindenkinek rendeznie kell a Rádió 88 felé, aki nem éri el a 100%-ot a kampányban, és igénybe veszik a rádióreklámot.

–       A 100% feletti kedvezmény át nem ruházható, pénzre nem váltható!

–       A 888 másodperc reklámidő alatt felhasznált szpot nem lehet hosszabb 40 másodpercnél. A végső szpot hosszát elosztjuk a 888-al, és az így kapott eredményt felfelé kerekítjük. Tehát a fenti példa esetén 22,2 darab 40 másodperces reklám jön ki a 888-ből, így ebben az esetben 23 darab sugárzást adunk.

A kampány április 11-én véget ért, most felkeressük a cégeket akiket beneveztek hallgatóink, és tájékoztatjuk őket, hogy mennyi kedvezményt gyűjtöttek a rajongóik nekik.