19:00 - 23:59 Club 88 Heti műsor

Az év legjobb hétfőjét ünnepeltük a Rádió 88 születésnapján!

Az év legjobb hétfőjét ünnepeltük augusztus 8-án, a Rádió 88 születésnapján. Már hagyomány, hogy ezen a napon a hallgatóinkkal és sok-sok nyereménnyel készülünk, de talán idén maxoltuk ki igazán ajándékozást. 

Ebben az évben elvittük a nyerteseinknek az igazi „Rádió 88-féle” bulihangulatot. Összeszedtünk 12 partikelléket, amik garantáltan felejthetetlenné tették a napot. Minden órában újabb értékes nyeremények találtak gazdára, amiket a 88 kollégái személyesen vittek el. Az ajándékok közt volt sörrel/ üdítővel/ borral teli hűtő, hatalmas családi pizza, pizzasütővel, születésnapi torta, Rádió 88-as ajándékcsomagok, vendégváró szendvicsek, óriási adag pörkölt savanyúsággal, kenyérrel, isteni virsli mártogatóssal, sőt még egy saját bulit, partifotóssal is meg lehetett nyerni.

Cserébe arra kértük a hallgatóinkat, hogy öltözzenek kék-pirosba, a Rádió 88 színeibe, küldjenek nekünk egy fotót, hogy tudjuk, velünk ünnepelnek ők is, válasszák ki azt az ajándékot, amit meg szeretnének tőlünk nyerni, és persze írják meg, melyik kollégánk szállítsa nekik házhoz. Majdnem félezer jelentkezés érkezett, tele kedves képpel, üzenettel, amiben a hallgatóink felköszöntöttek minket. 

Az egész napos futárkodás után egy kicsit ugyan elfáradtunk, de mindent kárpótolt a hallgatóink öröme és köszönetnyilvánítása! 

Köszönjük mindenkinek a nevezéseket, köszöntéseket, ajándékokat! Reméljük, még sokáig az életetek részei maradunk! A születésnapunkon készült videónkat ezen a linken éritek el.