19:55 - 21:55 Sportmix 21:55 - 24:00 Zenemix Heti műsor

Bemutatkoznak a Rádió 88 műsorvezetői – BKG

Bálint K. Gergő, Bálint Gergő, BKG, Gergő… Sokan ismerik a Rádió 88 Juice című műsorának gazdáját.

Beszélgettünk vele egy kicsit.

Amikor rangsorolni szeretné a világ legjobb találmányait, akkor az első három között említi meg a rádiót (az autó és a mosogatógép mellett), ezért is rajongója már egészen kicsi kora óta a rádiózás világának. Általános iskolában a sulirádió stúdiójában lógott mindig – néha nem csak a szünetekben. Akkor még a kazetták cseréje közötti csendet kellett beszéddel kitöltenie, és az jelentette a műsort.

Az iskolai évek után mindig megtalálta azokat a helyeket ahol rádiózhatott és azokat az embereket, akiktől eltanulhatta a rádiózás írott és íratlan szabályait. Ma már azt mondja, ha jellemezni kellene stílusát: “ronda és finom”. Személyisége talán már alig fog változni és bízik benne, hogy még legalább ennyi évet el tud tölteni a mikrofon mögött – vagy más rádiós pozícióban -, mint amennyit eddig megélt. Izgalmassá teszi számára a rádiózást, hogy többször van alkalma kimozdulni a stúdióból, és különleges helyszínen műsort vezetni. Így a legmeghatározóbb emléke is az volt, amikor 2007-ben a Csillag téri körforgalom közepéről vezethette a reggeli műsort.

Szereti ha rádióznak az emberek, és nem csak azért mert akkor neki is lesz munkája, hanem mert a zene mindig jót tesz! Reggel, délben és este is. A jó dalok mellett örömmel segíti a szegedieket fontos és aktuális információkkal, gyorsan és szórakoztatóan.


Kértünk Gergőtől egyszavas válaszokat is:

Koncert vagy fesztivál? fesztivál

Mozi vagy színház? mozi

Televízió vagy könyv? TV újság

Újság vagy internet? net

Facebook vagy Instagram? Instagram

Rizs vagy sült krumpli? sült rizs

Diéta vagy edzés? diéta

Kocsi vagy kerékpár? kocsi

Iphone vagy Samsung? iPhone

Tea vagy kávé? KV

Melyik könyvet olvasod most? Gyors beüzemelési útmutató a 49LH630V típusú készülékhez.

Kedvenc zenekarod? Vad Fruttik

Kedvenc szóló énekesed? Áhhh, nem ismeri senki!

Kedvenc sportod? Női szinkronúszás

Bakancslistád következő kipipálásra váró pontja?

Egyszerre van benne bungee jumping, tengerpart, egy Lamborghini és Palvin Barbi. Még nem igazán állt össze a kép, hogy mi is lehet ez, de… Ja! Egy szóval kellett volna válaszolnom?!

Gergőt hallhatjuk minden hétköznap 10-től 14 óráig, és néha hétvégente is vállal egy-egy adást.