Heti műsor

Építs velem! – új műsor


Kétféle ember létezik, ha építkezésről és felújításról van szó.
Az egyik épp tervezi, a másik éppen benne van!
Partnereinkkel együttműködve szeretnénk ebben segítséget nyújtani neked a vasárnaponként, délelőtt 10 és 12 óra között jelentkező Építs velem c. műsorunkban, hogy tudd mire figyelj, hogy tudd mit válassz, hogy tudd hol keresd az adott terméket, szolgáltatást, bármelyik fázisban is vagy éppen:

A klíma és légtechnikai tippek szállítója az Alfa-Klíma Kft., a Daikin klímák, hőszivattyúk és légtechnikai megoldások kiemelt partnere

Az építőanyag és kertépítés tippekkel a Zengő Alföld Kft. építőanyag kereskedés segít

Az ajtó-ablak tippekkel a minőségi fa-, és műanyag nyílászárók , beltéri ajtók forgalmazója, a Nestor Trade Kft. áll rendelkezésedre

A villanyszerelés praktikákkal az idén 30 éves Feszültség Kft. teszi könnyebben érthetővé ezt a nehéz szakmát 

Az épületgépészeti tudnivalókkal a Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. lát el téged

A Betonpartner Magyarország Kft. szeged minőségi transzportbeton gyártója és forgalmazója a betonozás tudnivalóit hozza el neked. 

A Sun Cégcsoport pedig a generálkivitelezés és a házépítés mestereként, valamint a megújuló energiák szakértőjeként fogja a kezed és terel tanácsaival a helyes irányba a kivitelezési munkák nehézségeinek útvesztőjében és az energiahatékonyság témakörében.

Május 23-tól kezdődik az Építs velem, című műsorunk, és 12 héten át igazán hasznos és tartalmas információt adunk a Rádió 88 hallgatóknak.