05:55 - 09:55 Cafe 88 09:55 - 13:55 Juice 13:55 - 15:55 Mizu? Heti műsor

Felfrissítjük a Rádió 88 hallgatóinak készleteit

Sok Rádió 88 hallgató rendelkezik már Rádió 88 emblémával ellátott eszközökkel. Megérkezett az igazi nyári meleg, ezért úgy gondoltuk ideje felfrissíteni hallgatóink készleteit.

Hozzák be a Rádió 88 stúdiójába a régi kulcstartókat, és mi vadonat újat adunk cserébe.

Lehet választani a kék a piros vagy a fekete kulcstartók közül.

Sok autón kerékpáron buszon és más közlekedési eszközön van Rádió 88 matrica. Ezeket a matricák helyett is tudunk újat adni. Akinek még nincs ilyen az autóján, de szeretne, guruljon el a stúdiónkhoz, csengessen be, és munkatársaink készséggel adnak egy új matricát.

Stúdiónkat megtalálják a Kisfaludy és a Dobó utca sarkán Alsóvárosban.

Amennyiben a matricát gondos kezekre bízzák, hogy ők távolítsák el az autóról, majd tisztítsák le, és tegyék fel az újat, akkor kérjen időpontot az autója tisztításához a Szeged Pláza mélygarázsában lévő autómosós fiúktól, és Ők teljesítik a kérését. Telefonszámuk a 70/560 9020

Aki nem tud eljönni a Rádió 88-ba, az keressen minket kitelepüléseinken, strandpartijainkon és mi készséggel kicseréljük régi kulcstartóit, vagy adunk Rádió 88 matricát. Természetesen készletünkben van még I LOVE SZEGED matrica is, így ha olyat is szeretne csak közölje velünk, és örömmel adunk abból is újat.

 

Frissüljünk fel ezen a nyáron, és kérjen tőlünk új kulcstartót (passtartó) vagy matricát a régiek helyett.

Ezen a héten Algyőn a Borbála Fürdőben szombaton, a Napfényfürdő Aquapolisban vasárnap tudunk találkozni.

Július 13-án a Dugonics téren leszünk kint a Juice című műsorunkkal pénteken 10-től 14 óráig, szombaton Sziksós Fürdőbe, vasárnapMakón kérhetik a matricák, kulcstartók cseréjét.