19:00 - 23:59 Club 88 Heti műsor

Idén is kint voltunk a Szegedi Ifjúsági Napokon!

Nem lehet olyan év, amikor nem vagyunk kint a város nyárzáró fesztiválján, a Szegedi Ifjúsági Napokon! Idén több helyszínen is lehetett találkozni velünk: 

  • Börtöntetoválások: A SZIN shop mellett volt a Rádió 88 sátra, ami szerdától szombatig 17 és 22 óra között várt minden fesztiválozót. Vicces feliratú börtöntetoválásokat ragasztottunk a fesztiválozók bőrére.
  • Aldi – csocsóbajnokság: Az ALDI chill és grill zónájánál egyenes kieséses csocsóbajnokságot tartottunk minden nap 17 és 18 óra között. A bajnokság lényege, hogy mindig a győztest kellett kihívni. Mindenki, aki legalább egy mérkőzést megnyert, az kapott egy elektronikus oklevelet, amit azonnal tudott posztolni saját Instagram vagy Facebook oldalán. Öt győztes meccs után egy érem is járt, és aki az adott napon a legtöbb mérkőzést megnyerte, egy kupát is hazavihetett! A meccset élőben közvetítettük, egy hatalmas tévén keresztül, a szurkolók az ALDI teraszán követhették a küzdelmeket. A mérkőzések kommentátorai a Rádió 88 műsorvezetői voltak.
  • Hangos programajánló: Idén több újdonság mellett a fesztivál területén két „totemoszlop” is volt, ahonnan a napi programokat közöltük a Rádió 88 állomáshangjainak hangján. 

A kiemelt fotó forrása:szin.org