16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 20:00 I LOVE SZEGED 20:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

Kapcsold fel velünk Szeged karácsonyi fényeit!

 

Idén is karácsonyi fénybe öltöztetjük a várost!

2021-ben is a Rádió 88-cal indulnak a Karácsonyi Hetek Szegeden! Immár hagyomány, hogy a város ünnepi eseménysorozata velünk kezdődik, idén november 26-án ismét egy szerencsés hallgatónk kapcsolhatja fel a város ünnepi fényeit! Ekkorra nyeri el végső formáját a fenti, virtuális karácsonyfa is, amelyre Tőled is várjuk a fülednek legkedvesebb karácsonyi zene előadóját és címét!

Küldd el a Rádió 88 mobilalkalmazásán keresztül (iOSAndroid letöltés), esetleg SMS számunkra a favorit karácsonyi zene címét, ami egy napon belül a fenti karácsonyfán is megjelenik.
Természetesen ha már szerepel a küldött zenéd a fán, annál nagyobb és szebb dísze lesz, hiszen a méretét növelni fogja az üzeneted! Egyik szerencsés beküldőnk pedig beszállókártyát nyer a fényvillamosra, és saját kezével kapcsolhatja fel Szeged ünnepi fényeit.

Figyeld, ahogy folyamatosan gyarapszik és szépül a karácsonyfánk hallgatóink kedvenceivel!

Ahogy Szeged ünnepi díszbe borul, elindul a karácsonyi vásár és a Karácsonyi Ünnepi Hetek, valamint a nyertes karácsonyi zenéjével a Rádió 88-ban is kezdetét veszi az ünnepre hangolódás.

A Rádió 88 idén karácsonykor is segít

Ebben az évben a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Megyei Szervezetével és partnereinkkel közösen rászoruló családok karácsonyát szeretnénk szebbé varázsolni! Az ünnepi kampányunkkal kapcsolatban további részletekkel hamarosan jelentkezünk!