00:00 - 05:55 Zenemix 05:55 - 06:02 Szeged és környékének legfontosabb hírei 06:02 - 09:55 Cafe 88 Heti műsor

Karácsonykor összefogunk

Karácsonykor összefogunk

 

A Rádió 88 és partnerei minden évben összefognak és megajándékoznak egy bizonyos társadalmi csoportot. 

Volt év amikor óvodákat, volt amikor iskolákat és tavaly azokat ajándékoztuk meg, akik magányosan töltötték a karácsonyt kórházakban, vagy otthonukban.

 

Idén azokra gondoltunk, akik az utcán töltik a napjaikat és azokra, akik számára komoly gondot okoz a téli ruhadarabok beszerzése.

A Rádió 88, a Szegedi Városkép és Piac Kft., Szeged Első Lions Club és a Bubbles Szeged önkiszolgáló mosoda a Vöröskereszt segítségével egy kis melegséget adó akcióra hívja a szegedieket.

 

Sálat, sapkát és egy pár kesztyűt várunk egy tábla csokival. A Bubbles Szeged a ruhaneműket kitisztítja, melyeket a Tuti Nagykertől kapott zacskókba becsomagolunk, az ajándéknak szánt termékeket egy-egy tábla csokival egészítjük ki. Ezeket a szeretet csomagokat a Vöröskereszt munkatársai személyesen adják át majd a rászorulóknak.

 

A Rádió 88 munkatársai a Szeged Első Lions Club önkénteseivel november 24-én pénteken 14 órától várják a felajánlásokat a Dóm téren felállított Szeretetkuckóban. Használt, de még jó állapotban lévő sapkákat, kesztyűket, sálakat várunk, és az sem lehet gond, ha nincs tisztára mosva, mert erről is gondoskodunk. A csomagokat magunk készítjük el, és karácsonyig eljuttatjuk a rászorulóknak. December 20-án szerdán este 8 óra az utolsó időpont, amikor még hozhatnak felajánlást hozzánk. December 21-22-23-án pedig csak az ajándékozásra fogunk koncentrálni, hogy a hideg karácsonyon senki se fázzon! 

Nézzen szét otthon, biztosan van olyan sál, sapka, vagy kesztyű amit már kinőtt a gyermek, vagy senki nem használ, hozza el ezeket nekünk, jó helyre fogjuk eljuttatni! Azok akik megtehetik, hogy új terméket vásárolnak, azoknak is nagyon fogunk mi is örülni, és természetesen azok is, akik azt majd megkapják.

Idén nem kérünk mást – ne hozzanak másfajta ruhaneműt, vagy más élelmiszert – csak egy kis melegséget adó ruhaneműt: sapka, sál, kesztyű formájában. 

 

Fogjunk össze idén is és segítsünk a rászorulókon együtt!