05:00 - 09:00 Café 88 09:00 - 13:00 Hello Szeged! 13:00 - 16:00 Vaffer Mixer Heti műsor

Legyél te is tagja a Szegedi Napozóválogatottnak!

Hogyan lehet pénzt keresni napozással? A Rádió 88 napozóválogatottjának tagjaként! Idén is várjuk azoknak a 18. életévüket betöltött fiúknak és lányoknak a jelentkezését, akik legalább 9 hétvégi napon (szombaton vagy vasárnap) ráérnek a strandokon dolgozni a Rádió 88 Strandparty alatt, június- július-augusztus hónapokban. Természetesen szabad hétvégéid is lesznek, melyeket előre leegyeztetünk, tehát nyaralni is tudsz a munka mellett.

Májusban elindul a külső-belső felkészülés időszaka, júniusban a bemutatkozó buli a Hungiban, után pedig elkezdjük a munkát, ami egészen a Szegedi Ifjúsági Napokig tart.

Az eddigi csapatról és a munkáról az alábbi galériákban találsz fényképeket: https://www.radio88.hu/gallery/

A válogató időpontja: 2023. május közepe, ahol személyesen is megismerkedünk és közösen döntjük el, hogy kikkel szeretnénk a nyarat eltölteni, és ki az, aki vállalja a nyári munkát. Ha minden jól megy, a Szegedi Borfesztiválon már közösen koccinthatunk a teljes csapattal! 🙂

 

Jelentkezés folyamata:

  • Készíts magadról 2 darab friss, teljes alakos fényképet. (ez lehet fürdőruhás, tréninges, elegáns bármilyen fotó, a képeket nem publikáljuk, csak a castingig őrizzük meg) 
  • Ne felejtsd el az e-mail címeden kívül a telefonszámodat is megadni, hogy zökkenőmentesebb legyen a kommunikáció
  • Küldd el a fotókat április 30-ig az iloveszeged@radio88.hu címre, néhány soros bemutatkozó szöveggel

 

A válogatás alatt pedig minden további részletet elmondunk, és minden kérdésre készséggel válaszolunk!