15:55 - 18:55 Lécci! 18:55 - 19:55 Trend 88 19:55 - 21:55 MoziZoom Heti műsor

Legyen könnyű az iskolatáska!! – BEGYŰJTÉS

Kaptunk már felajánlásokat, és vannak iskolák akik jelezték, hogy még várható hozzájuk pár csomag.

Azok akik nem tudják elvinni iskolába az eszközöket, azok a Kelemen utcába található Hági Udvar vendéglátóipari egységbe vihetik be júius 30-ig 11 óra és 20 óra között. Onnan a Rádió 88 fogja elszállítani a felajánlásokat és a stúdióban fogjuk szétvállogatni és csomagokba állítani. 

Legyünk olyanok, mint a legjobb osztálytársak! Segítsünk mi is!

Tudjuk milyen könnyű az iskolatáska így a tanév végén, és azt is tudjuk, hogy szeptemberben milyen nehéz lesz.

Sajnos lesznek akiknek nehezebb!

Könnyítsünk a táskák súlyán! Takarítsd meg, csinosítsd ki azokat a tanszereidet amelyeket jövőre már nem használsz, és az utolsó tanítási napon vidd magaddal az iskolába.

A Rádió 88 összegyűjti ezeket az eszközöket és augusztusban a rászoruló családoknak eljuttatja.

A felajánlás mellett még az ökolábnyomunkat is csökkenthetjük, ha nem dobunk ki annyi táskát, nem kell annyi fát kivágni az új szótárakért, atlaszokért, jegyzetfüzetekért. 

Lehet egy tolltartó, egy táska, egy szótár, egy könyv, pár toll vagy ceruza, bármi amit te már nem fogsz használni, és másnak hasznos és értékes lesz. Legyél 7 vagy 17 éves, nem a kor számít, hanem az, hogy segíteni szeretnél néhány diáknak.

Tanszergyűjtés és visszaosztás a Rádió 88 és a Szegedi Pátria Papír Szaküzlet akciója. 

A kampány elején felhívjuk a figyelmet az adakozásra, majd kérjük, hogy jelentkezzenek azok akik számára nagy segítség lenne ha kapnának a felajánlásokból, majd augusztusban kiosztjuk az összegyűjtött eszközöket. 

Kampányinfo : iloveszeged@radio88.hu