18:55 - 19:55 Trend 88 19:55 - 24:00 Zenemix Heti műsor

Neked üzen a Mikulás a Rádió 88-ban

A 88 és támogatói nem hagyja, hogy a járvány miatt Mikulás nélkül maradjanak a szegediek. Éppen ezért – a legszigorúbb járványügyi előírások mellett – látogat el rádiónk stúdiójába december 6-án (vasárnap) 12 és 14 óra között, ahol a krampusszal közösen mondják el a gyerekeknek december 1. és 6. között küldött SMS- üzeneteket. Ezután indulnak tovább a rádió tetőjéről, ahonnan Rudolf, Fürge, Sármos, Talpas, Kerge, Csámpás, Torkos, Bátor és Szélvész repíti tovább őket.

A Mikulás segítő azt kérték tőlünk, hogy legyünk figyelemmel arra, hogy a Mikulás már nem fiatal, és szüksége van emlékeztetőre, hogy pontosan kinek és mit kell mondania. Az ajándékokra  mindig jól emlékszik, bár azokat sem tudja mindig a legpontosabban teljesíteni.

Így idén azt kérjük a Rádió 88 hallgatóitól, ha szeretnék, hogy a Mikulás pontosan, szó szerint, névvel megszólítva köszöntse a legjobb gyerekeket, akkor küldjék el SMS-ben nekünk ezt a tanácsot, kérést, köszöntést amit a Mikulás személyesen élőben a Rádió 88 adásában mond el a gyerekeknek.A Mikulás idén  nem mehet a gyerekek közé, csak nagyon kevés helyre, de a Rádió 88 stúdióban itt lesz és a gyerekek meghallgathatják az üzenetet. A szülők pedig eljuttathatják a gyerekeknek.

December 1 és 6 között bármikor elküldhető a 30/299 8888-as számra az üzenet, amit a Mikulás és a Krampusz december 6-án vasárnap 12 és 14 óra között fog élő adásban tolmácsolni a gyerekeknek. Név szerint megszólítják a gyerekeket és a dalok között elmondják amit az SMS-ben kaptak, hogy tényleg pontos legyen a bíztatás, kérés, tanács, figyelmeztetés, tájékoztatás.

Várjuk az üzeneteket!