00:00 - 05:55 Zenemix 05:55 - 06:02 Szeged és környékének legfontosabb hírei 05:55 - 09:55 Cafe 88 Heti műsor

Keressük Szeged kedvenc pizzáját!!

A Rádió 88 hallgatói megkeresték már Szeged kedvenc szépítészeit, vendéglátósait, edzőit. Most a személyek után egy szinte már családtagnak számító ételt keresünk. Talán azt is mondhatnánk, hogy szinte már fogalom.

Keressük Szeged kedvenc Pizzáját.

Szeptember 23-ig vártuk a nevezésekt, és sok pizzériát és mégtöbb pizzát beneveztek a Rádió 88 hallgatói.

Örömünkre szolgál, hogy akivel tudtunk beszélni, az mind vállalta, hogy részt vesz a kampányunkban. Harmincegy Szeged és Szeged környéki vendéglátóhely pizzájára lehet majd szavazni pár napon belül. Most történnek a cikkek megírása amivel bemutatjuk az adott pizzát, és egy kicsit a helyet is.

Minden pizzéria csak 2 kategóriában indulhatnak, és a nevezések alapján a pizzéria döntheti el, melyik kategóriába indítja majd a pizzáját.

Kategóriák:

32 cm alatti méretű pizza

32 cm-es klasszikus méretű pizza

Családi pizza

Vékony tészta

Serpenyős pizza

Vega pizza

Csökkentett – kalóriatartalmú

Különleges (hajtott, töltött szélű, fedett)

Hamarosan várjuk a Rádió 88 hallgatóinak szavazatait.

Szavazni lehet: – csak a bemutatás után

SMS-ben – 1 szavazat 10 pont (Egy telefonszámról egy nap csak egy pizzára lehet szavazni, viszont ugyanazon a napon ugyanarról a számról más pizzákra is lehet szavazni!!)

A Rádió 88 applikációjában – 1 szavazat 5 pont (Adott időszakban egy appról csak egy szavazat adható)

Facebookon – 1 szavazat 1 pont (az oldalon elhelyezett fényképre adott tetszésnyilvánítási gombbal)

Instagram – kép like 2 pont

Szavazni majd október 15-ig lehet a szavazási időszak kezdetétől. Szavazók között a versenyben résztvevő pizzériák által felajánlott utalványokat sorsolunk ki.

 

Nyeremény:

Minden kategóriába az  első három pizza kap majd díjakat, és a kategória győztesek pedig a 28 éves Rádió 88-tól, nyer egy 28 cmes gravírozott pizzaformát.

A külön győztes pedig az a PIZZÉRIA, aki a legtöbb szavazatot kapta összesítve a két pizzájára, akár nyert kategóriát, akár nem.

Díjátadó esemény október 22-én hétfőn (másnap nemzeti ünnep) 19 órától a Hungi Vigadóban egy Shker Party keretében. A vendéglátósok buliján lesz pizzakóstolás, és pizzásdobozhajtogató-verseny is.