Heti műsor

Rádió 88 Strandpartik 2021-ben

Június 26-án szombaton kezdetét vette a 2021-es Strandparti szezon.

Idén a Szegedi NapozóVálogatott DreamTeam segíti a munkánkat, akiket az eddigi csapatokból válogattunk ki.

Július 31-én Mórahalmon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben leszünk a Strandok Éjszakája rendezvényen, felnőtt feladatokkal, 18 órától 22 óráig.

08.01-én vasárnap napközben Algyőre utazunk a Borbála Fürdővel, ahová már a Szegedi Szegedi NapozóVálogatott is velünk tart a Rádió 88 strandpartin. 

Szombatokon és vasárnapokon mindig 11 órakor kezdünk, és egészen 17 óráig nyújtunk élményt a fürdőzéshez. Találkozhattok velünk a Napfényfürdő Aquapolisban, Hódmezővásárhelyen a Török Sándor Strandfürdőben, Makón a Hagymatikumban, Mórahalmon a Szent Erzsébet Fürdőben, és Algyőre is megyünk a Borbála Fürdőbe. 

Az új játékok mellett a kedvenc feladatok is jönnek velünk, hogy tartalmas legyen a Rádió 88 Strandparti. Lehetőség lesz a könyvkölcsönzésre a Maxim kiadó jóvoltából. olvas.hu 

A Kajak-Kenu Szövetség kölcsön adott nekünk két felfújható SUP-ot, amit bárki kipróbálhat. 

Idén a lányok hidratáltságáról, frissségéről a XIXO gondoskodik, viszont a termékeket a strandolók is megkóstolhatják, sőt akár egy egész tálcával meg is nyerhetnek a Miért ne…..tudnád, nevű játékunkban.

A Praktikus Box is elérhető lesz, amelyet a Praktiker Szeged tölt fel hasznos eszközökkel, amelyeket valószínüleg nem minden strandoló hoz magával egy-egy alkalommal.

A Kabay Patika és a Bioderma pedig gondoskodik arról, hogy senki ne égjen le a napon, és persze a napozás utáni ápolásról is gondoskodnak.

Az Origami legújabb bikiniét viselik a lányok, miután a GAS JEANS ruháitól megszabadulnak, de az Ipanema papucsok mindig rajtuk maradnak. 

A napszemüvegeket idén is ingyenesen vizsgáljuk meg a Prágai Látszerészettől kapott eszközzel, hogy a 400-as fényvédelmet ellenőrízni tudjuk bármelyik napszemüvegen.

A Porsche Szeged és a Pegazus Transzfernek köszönhetően pedig időbe megérkezünk majd minden állomásra. 

A lányok május óta készülnek a strandra, így a csokibabna bőrszínt már megalapozták a Premium Chocolate Brown Szoláriumban, és edzésekre is rendszeresen járnak a Global Fitness-be Andihoz és Mátéhoz. 

06.26-án az Aquapolisban voltunk, képekért kattints IDE

07.03-án a Hagymatikumba voltunk, képekért kattints IDE

07.04-én a Török Sándor Strandfürdőben voltunk, képekért kattints IDE

07.24 -én Hódmezővásárhelyre a Török Sándor Strandfürdőbe, képekért kattints IDE

07.25-én vasárnap a Napfényfürdő Aquapolisba – képekért kattints IDE