18:00 - 20:00 I LOVE SZEGED 20:00 - 22:00 Friday Night Live 22:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

Rádió 88 Szilveszter 2020, HELLO 2021

A rádiósok az év minden napján dolgoznak, és így van ez Szilveszterkor és Újévkor is. Neked mi a programod Szilveszter este?
Semmi? Csinálunk neked! 
Ha szórakozóhelyen, ha házibuliba szoktad az év utolsó napját tölteni, akkor is érdemes lesz a Rádió 88-at hallgatni. Délután öt órakor kezdünk, még pedig azzal, hogy a reklámok és hírek (ha különleges dolog történik, természetesen beszámolunk róla) kikerülnek az adásból, és csak a DJ zenéi és műsorvezetői megszólalások lesznek,
Ahol házibulik lesznek, akár 2 főtől is, érdemes lesz minket hallgatni. Délutántól már közös játékokkal készülünk a hallgatóknak kétóránként, óraváltáskor. Freddyboy, Bigi és Nacsa Norbi  azt ígéri, hogy az igazi házibuli zenék lesznek. Nem csak a dj-ktől megszokott disco zenék lesznek, és azoknak a mix változatai lesznek, hanem rock, rap, régi és új magyar, énekelhető, idős külföldi zenék. Mai dalok, olyanok amelyek minden buliban szólnak. Az is lehet, hogy ha virtuálisan hoztok piát a dj-nek, akkor még azt a zenét is lejátszó amit SMS-ben kértek tőle. 
A stúdiónak álcázott dj pultunkban Bigiboy, Freddyboy és Nacsanorbi egy mást váltják hajnal 5-ig és saját zenéiket válogatják össze.
Bürgés Dávid egy jó házibulihoz méltó játékokkal készül, amiben a zenének nagy szerepe lesz. Készüljetek papírral és tollal, vagy a telefon jegyzet funkcióját használjátok majd, és aki a leggyorsabban elküldi a helyes választ az nyerni fog!!  Nyeremény ügyben a Pizza Monkey lesz a partnerünk, hogy a családi pizzákkal ne legyen gond a másnapra, azaz január 1-re. Tehát idén nyerhetsz jövőre! Ha akarod január 1-én viszik házhoz a pizzádat.
Falrakunk pár extra webkamerát, hogy jól lássatok minket és az Eventech segítségével néhány vagány látványelemet is beízzítunk.
Szólunk majd klasszikusan FM-en, de leszünk online a www.radio88.hu/video oldalon képpel vagy mobilon az app letöltése után, ha még nem lenne a telódon.
Már 17 órától keverjük a jó zenét, hogy akik még akkor mozgásban lesznek, azok is érezzék a ritmust.
Egy biztos. Idén is Veled leszünk. Most a nappalidban és tudod max 10 főig!