18:00 - 20:00 I LOVE SZEGED 20:00 - 22:00 Friday Night Live 22:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

Rádió 88 Szilveszter – Játékok

 

A Rádió 88 az idei évben még jobban figyelt arra, hogy a hallgatóink ne maradjanak egyedül, így ezt Szilveszterkor hatványozottan igaz, hiszen ekkor több száz fő szokott együtt ünnepelni, bulizni. Mivel idén a 10 fős házibulikban fogjuk köszönteni az 2021-et – és talán minél gyorsabban elfelejteni az idei évet- így a klasszikus házibulikhoz szeretnénk betársulni az adásunkkal. 

Nacsa Norbi, Bigi és Freddy élőben zenélnek majd a Rádió 88-ban. Ők hárman zenéltek már több alkalommal együtt Szeged különböző szórakozóhelyein, legutóbb a Hungiban, így egy összeszokott baráti trióról beszélhetünk. Azt mondták, hogy a legjobb házibuli zenéket fogják lejátszani, és már 17 órakor elkezdik bemelegíteni a hallgatókat.

A házibulik egyik állandó részvevője a játék, így a hallgatóink játszhatnak majd velünk.

Lesznek olyan játékok ahol a leggyorsabb helyes válaszokat beküldő egy Pizza Monkey családi pizzát nyer amit akár 1-én is házhoz rendelhet.  

A játékok során hangfelismerő játékaink mellett táncverseny is lesz, de tesztelni fogjuk a hallgatók önuralmát is.

Azok akiknek kevés lesz az óránkénti játék azoknak összegyűjtöttünk néhány vicces, szórakoztató játékot.

WC papír futam – ki tekeri fel a papírt hamarabb, úgy, hogy egy pohár ital van a végén, úgy, hogy nem borul fel a pohár. Nehezítéshez ki kell cserélni az italt az egyik pohárban.

KATT: 

Curling asztalon  – leragasztott papírok az asztal túlsó végén, és a félliteres palackot csúsztatjuk végig az asztalon, és ahol megáll a palack a játékos megnyeri az oda ragasztott ajándékot

Pálinka póker – franciakártya kell, aki húz a pakliból azonnal a homlokához emeli a lapot figurával kifelé. Mindenki látja a másik lapját de a sajátját nem. Aki azt gondolja, hogy az ő lapja a legmagasabb értékű, az felteszi a kártyáját a magasban. Ha így van akkor mindenki más iszik, ha nem akkor csak ő iszik. A játékosok egyik kezébe a kártyalap, másik kezében a feles pohár van. 1 játékmester kell a feladathoz.

Sörpong – klasszikus játék – KATT

Ivó és evő versenyek – itt a szervezők kreativitása szabhat csak határ annak, hogy mi legyen a verseny. Természetesen figyeljünk a mértékre, és a biztonságra.

KATT: Evőversenyek

KATT: Ivóversenyek

Tánc az első durranásig – léggömböt kell felfújni, két ember közé rakni a lufit (csípőhöz), és csak a csípőmozgással lehet kidurrantani, viszont táncolni az éppen szóló zenére kell közben

Pezsgősdugó távolba lövő verseny – egymás mellé állnak a résztvevők, és az nyer aki felbontás után messzebbre lövi ki a dugót az üvegből. Javaslat: inkább csak a szabadban rendezzük meg ezt a feladatot.

Lovagi torna – szorosan a lábad közé veszed a felmosónyelet (fej nélkül), a párod eléd áll, a lába közé vesz egy teljes guriga wc papírt, vagy kéztörlőt, úgy hogy a tekercs két vége látszódjon elölről és hátulról is. A felmosónyeles játékos 2-3 méterre áll, bekötjük a szemét és apró léptekkel kell haladnia előre, és a felmosónyelet a gurigába kell beillesztenie.

Gyertyatornádó: Poharakat fejjel lefelé fordítunk az asztalon, ezekre gyertyát állítunk. Minimum 5 pohár legyen az első az asztalfő helyétől 50 cm-re legyen, aztán 20 cm-re a másik megint 20 cm a következő és így sorban. Az első gyertya mellé 500 Ft-ot tegyünk a második mellé egy papírtányérba tejszínhabot fújunk, aztán a többi gyertya mellé nagyobb értékű pénzt pénzt. 3 – 1000 Ft 4- 2000 Ft 5 – 5000 Ft – más jutalmak is lehetnek pénz helyett, pl: rövidital

Aki amelyik gyertyát eltudja fújni az asztal végétől egy levegővétel után azt kapja meg. A pénzt a zsebbe a tejszínhabot az arcba. Tehát, ha elfújta az első 3 gyertyát akkor övé az 1000 Ft. Minden játékos előtt újra kell gyújtani a gyertyákat. Magasperemű mécsestartóban lévő teamécsesekkel nem érdemes próbálkozni! 

 
 
Felrakunk pár extra webkamerát, hogy jól lássatok minket és az Eventech segítségével néhány vagány látványelemet is beizzítunk.
Szólunk majd klasszikusan FM-en, de leszünk online a www.radio88.hu/video oldalon képpel vagy mobilon az app letöltése után, ha még nem lenne a telódon.
Már 17 órától keverjük a jó zenét, hogy akik még akkor mozgásban lesznek, azok is érezzék a ritmust.
Egy biztos. Idén is Veled leszünk. Most a nappalidban és tudod max 10 főig!