00:00 - 05:55 Zenemix 05:55 - 06:02 Szeged és környékének legfontosabb hírei 06:02 - 06:55 Zenemix Heti műsor

Rádió 88 Tablókiállítás az Árkád Szegedben – Szavazás

Idén is megszervezzük  a szegedi tablók kiállítását és versenyét.

Idén 24 osztály küldte el a jelentkezését, így a tablók az Árkád mínusz egyedik szintjén lesznek kiállítva 2018.04.16-től 04.30-ig. A nevezést lezártuk, hiszn a maximális létszám a nevezéshez beérkezett.

 

Szavazni a tablókra a helyszínen lehet, és a Facebook Rádió 88-as oldalán. 

Helyszíni szavazás:

A szavazók között 5 db 10.000 forintos ÁRKÁD utalványt sorsolunk ki.
A játékban minden, az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont (a továbbiakban „Bevásárlóközpont”) területén található bármely üzletben (kivéve: Posta, Szerencsevár, MKB Bank, OTP Bank, Exclusive Change, Gyógyszertár, T-Pont, Telenor, Vodafone) történt bármilyen összegű vásárlást igazoló pénztárbizonylattal rendelkező 18. életévét betöltött személy vehet részt. Az érvényes pénztárbizonylat ellenében a játék időtartama alatt az információs pultnál 1 személy naponta 1 db szelvényt vehet át, amelynek a kérdéseket és személyes adataidat tartalmazó, a perforációnál kettéválasztott részét kitöltés után az Információs Pultnál kihelyezett urnába kell bedobni. A szavazáson az első három osztály sorszámát kell beírni, egyéni döntés alapján.
Facebook Rádió 88 oldalán történő szavazás:
           A Facebook Rádió 88 oldalán a fényképek között egy külön albumot hozunk létre: 2018-as Tablóverseny és Kiállítás osztályai – névvel. Itt a fényképekre leadott kedvelések számát fogjuk az összesítéskot figyelembe venni. A számoláskor a 2018.04.30. 23:59 perckor rögzített állás lesz ami beleszámít a végső versenybe.
A helyszíni szavazatokat, és a Facebookon leadott kedveléseket összedajuk és így alakul ki az első három osztály rangsora.
Szavazategyenlőség esetén az kerül feljebb a végső sorrendben, akinek több elsőhelyezett szavazat van a helyszínen leadott szavazatok között. Ha akkor is egyenlő akkor a második helyre rangsololás, ha ott is, akkor a hamradik ehlyre történő rangsorolás mennyiségét vesszük figyelembe, és amelyik a több az végez előrébb. 
          

Nyeremények:  Árkád vásárlási utalványok az osztályfőnököknek:

  1. helyezett osztály osztályfőnökének 50.000Ft értékben
  2. helyezett osztály osztályfőnökének 40.000Ft értékben
  3. helyezett osztály osztályfőnökének 30.000Ft értékben

Az osztályoknak:

  1. hely – utolsó osztálybuli a SunCity Wakeboard Beachen
  2. hely – SZIN napijegy napijegy az osztályfőnöknek is
  3. hely –  DEJAVU napijegy az osztályfőnöknek is

Sorsolás a szavazók között és verseny eredményhirdetése: május 4-én pénteken a Rádió 88 reggeli műsorában, a Café 88-ban lesz.  A helyszínen szavazók között is Árkád vásárlási utalványokat sorsolunk ki.

“Bolondballagás”

Ha lesz megfelelő számban jelentkező osztály, akkor május 1-én a Móra Ferenc Múzeum előtt megszerveznénk a Szegedi Bolond Ballagást. (SZEBB)

Ez a feledésbe merült – Szegeden –  esemény, mindig arról szól, hogy a diákok beöltöznek általában vicces maskarába, és körbejárják az iskolát, kimennek a városba, és igazi fesztiválszerű eseménnyé növi ki magát a rendezvény. A végzős osztályok tagjai különböző tematikák szerint öltöznek be, van zene, tánc. Ez lehet akár a szalagavatón eltáncolt vicces tánc is!!

Vidéken azért is jellemző a városba történő kivonulás, mert ilyenkor a várostól is búcsúznak a diákok, mert lehet máshol tanulnak tovább, vagy mert csak az iskola elvégzése miatt jártak be Szegedre, de máshol laknak. 

A diákok a múzeumban, vagy mellette átöltöznének, ha nem a jelmezbe érkeznek, és felvonulnak a múzeum lépcsőjén ülő nézők előtt akik azonnal élőben szavaznak rájuk, és az első három győztes osztály azonnal megkapja a nyereményét.

A bolondballagásra a nevezés a Tablóverseny nevezésével megegyező.