Heti műsor

„Spori, ez tizenegyes volt!!!” – Eb Pakk-ot nyerhetsz a 88-ban

Európa és természetesen hazánk is futball lázban ég. Szeged ebből sem maradhat ki, sőt ha fokozni lehet, akkor városunkban talán a legkisebb tv készülékeken is a mérkőzéseket fogjuk nézni.

 A Rádió 88 és partnerei az alábbi módon fogja kiszolgálni a labdarúgás szerelmeseit.  A Labdarúgó Európa Bajnokság idején kizárólag az eseménnyel foglalkozó, új sporthírblokkok kerülnek adásba, napi 6 alkalommal. A délelőtti hírek (06.30, 09.55, 12.55) támogatója a Belvárosi Babós Óra és Ékszerszalon, a délutáni hírek (15.55, 17.55, 19.55)  támogatója a WhiteLab Szeged.    Ráadásul a legfrissebb focihírek mellett közösségi média felületeinken is az Eb kerül középpontba. Természetesen az ehhez kapcsolódó játék sem maradhat el, a 88 Instagram story-jában elérhető szavazós játékunkban arra lehet voksolni mind az 51 meccsen, hogy lesz-e 11-es az adott mérkőzésen. A helyesen tippelők között pedig 4 személyre szóló éttermi fogyasztást sorsolunk ki támogatóinknak köszönhetően. 

Minden csoportot támogatja valamelyik szegedi vendéglátóhely, ahol természetesen az Eb összes mérkőzését is megnézhetik az érdeklődők.

Pizza Monkey             – A: Törökország, Olaszország, Wales, Svájc
Várkert Beer Garden– B : Dánia, Finnország, Belgium, Oroszország
Aradi Terasz               – C: Hollandia, Ukrajna, Ausztria, Észak-Macedónia
Bárka Bár and Grill   – D: Anglia, Horvátország, Skócia, Csehország
Blues Cafe és 7-es megálló -E: Spanyolo., Svédo., Lengyelo., Szlovákia
Hági Udvar                 – F: MAGYARORSZÁG, Németo., Franciao., Portugália

Az 51 mérkőzésnek lesz nyereménye. A játékban csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolni. Szerinted lesz 11-es a rendes játékidőben? (a pár perces hosszabbítás még játszik). IGEN – NEM

Az A csoport mérkőzéseinél a Pizza Monkey Eb Pakk a nyeremény, amit azok között sorsolunk ki, akik eltalálják a jó választ. A B csoport mérkőzéseinek meccseinél a Várkert Beer Garden Eb Pakk lesz a nyeremény, és így tovább.

Amikor már az egyenes kiesési szakasz következik, és két csoportból kerül össze 2 csapat, a kérdés akkor is ugyanez lesz. Viszont a nyereményt az a támogató ajánlja fel, amelyik csapat kapja a 11-es rúgás jogát. Az egyenes kiesési szakaszban ha nincs 11-es a rendes játékidőben, akkor mind a két támogató ajándékait kisorsoljuk azok között akik a NEM választ adták meg. A nyereményeket a mérkőzéseket követő naptól 07.12-én éjfélig lehet átvenni a helyszíneken, amelyről értesítjük a nyerteseket. 

Válassz kedvedre helyszínt, mert lesz ahol tv-n, lesz ahol projektorok, lesz ahol LED falon keresztül szurkolhatsz. A Rádió 88 minden helyszínen külön meglepetéssel készül amikor a magyar válogatott játszik!! 

Nyeremények mérkőzésenként:

Pizza Monkey – 4 fő részére 1 db 4 személyes  tál, és 4 sör vagy 4 limonádé!

Várkert – 4 fő részére 4 db sós vagy tökmagos-sajtos óriás perec, és 4 korsó Staropramen sör vagy 4 nagy limonádé

Aradi: 4 korsó Dreher Gold vagy 4 nagy limonádé és egy sonkás-kukoricás családi pizza 

Bárka: – 4 fő részére sajttál, és 4 sör vagy 4 limonádé!

Blues:4 korsó sör vagy 4 limonádé, és 4 fő részére nachos mártogatóssal

Hági: 4 korsó Dreher Gold sör vagy házi limonádé és egy nachos tál