19:55 - 21:55 Sportmix 21:55 - 24:00 Zenemix Heti műsor

Szerelem Szegeden – képekkel

A szerelem körülvesz bennünket, ha akarjuk, ha nem. A szerelem ott van minden pillanatban, ha tetszik ha nem. Ott van a szerelem a dalokban, a versekben, a szívünkben, minden pillanatban. A Rádió 88-ban az idei Valentin-napon könnyen megragadhatták a pillanatot hallgatóink, amikor Valentin napon meghallották az adott óra legszerelmesebb dalát. Nem volt más dolguk, csak 8. szerelmesként hívni a 62-es körzet 444-088-as számunkat, és azt mondani, hogy “Én vagyok a legszerelmesebb Rádió 88 hallgató”. Ezzel a jó pillanatban indított hívással megnyerték a Rádió 88 partnerei által felajánlott Valentin napi vacsorák egyikét.

A vacsorát egy kis Rádió 88-as csomaggal tettük különlegessé. A vacsorához adtunk egy-egy Rádió 88-as sörös poharat, hozzá természetesen Rádió 88-as sört, egy kis asztali zászlóval jeleztük, hogy melyik asztal van a Rádió 88 szerelmeseknek lefoglalva, és az asztalidíszről is gondoskodtunk.

Kétszemélyes vacsorát nyertek a Pizza E Pasta étteremben, ahol garantált volt az amore, a Monster DownTownban is várjták az igazán szerelmeseket.

A Petőfi Sándor sugárút új helye a Smokehouse Inferno is különleges ételekkel várta a nyerteseinket.

A Stüszi Vadász étteremben akár vadat is kérhettek a szerelmesek.

 

A Bistorant étterem is boldogan várta a boldog párt.

 

A John Bull Pub és az Oldies étterem a teltház ellenére felszabadított két asztalt a Rádió 88 játékáért, a nyertesek két szerelmes órát tölthettek náluk ételek és italok és egymás társaságában.

Tehát Valentin napon sok százan játszottak velünk, de sajnos csak 7 pár nyerhetett vacsorát és Rádió 88-as ajándékokat.

Figyelje továbbra is a Rádió 88 műsorait és zenéit, hiszen hamarosan újabb kampánnyal érkezünk, és annyit megsúgunk, hogy hamarosan nőnap is jön!!