09:55 - 13:55 Juice 13:55 - 15:55 Mizu? 15:55 - 18:55 Lécci! Heti műsor

Tálas Péter Csongorral beszélgettünk a Friday Night Live kapcsán

Legújabb műsorunk a Friday Night Live, aminek ifjú titánunk, Tálas Péter Csongor a műsorvezetője. Csongor nem csak a mikrofon mögött veszi át péntek esténként a hatalmat, hanem Ő lett a reklámbeosztásért felelős munkatársunk. Jójárt Dani külföldre költözött, ez úton is kívánunk neki sok sikert és tudja, hogy hozzánk bármikor visszatérhet! 🙂

Na de akkor nézzük mit gondol a bűvészek bűvésze, Tálas Péter Csongor a Friday Night Live műsorról:

Milyen érzésekkel várod az új műsort?


Igen régóta gondolkoztunk már Nacsa Norbi programigazgatónkkal azon, hogy kellene valamilyen “hétvégére hangoló” műsor péntek estére, de persze nem a Club 88 stílusában, hanem egyel visszafogottabban (Csáki, Reyez, üdvözöllek titeket! :D). Miután kitaláltuk a zenei stílust, ami főleg a dance kategórián belül mozog, megtöltöttük tartalommal a 4 órát, és nagyon örülök, hogy most már hétről hétre velem hangolódhatnak a szegediek a hétvégi pihenésre, bulizásra.

Miben lesz ez más, mint az évek alatt megszokott buliműsorunk a Club 88?

Talán leginkább hallgató szempontból abban, hogy itt egyedül ülök a stúdióban műsorvezetőként, illetve ahogyan említettem, ez sokkal inkább lesz egy picit visszafogottabb, hangolódó műsor, buliajánlókkal, zenei érdekességekkel, mint a Club 88, merthogy a szombat este már a csapatásé! 🙂

Miért Téged válasszanak a hallgatók a péntek esti bemelegítéshez?

Azt hiszem, hogy a koromnak köszönhetően hitelesen tudom majd átadni azokat az információkat (de legalább is megpróbálom), amik a hétvégi bulizáshoz, hangolódáshoz segítségül szolgálhatnak a hallgatóknak, illetve nagyon régóta volt vágyam, hogy egy ilyen jellegű műsorban valósíthassam meg az ötleteimet műsorvezetőként. Remélem a lelkesedés egyértelműen hallható lesz a Friday Night Live-ban is!

Várjuk minden pénteki házibuli jelentkezését a már jól megszokott csatornáinkon, legyen az akár Instagram (@radio88szeged), vagy Facebook (facebook.com/radio88szeged) vagy akár emailben az iloveszeged@radio88.hu-ra és természetesen SMS-ben is a 0630-299-88-88-on. A legszerencsésebbek pedig nem maradnak éhen! A Pizza Monkey (pizzamonkey.hu) jóvoltából a szerencsés bulizók gyomra sem marad éhen, hiszen ők tömik meg az éhes hasakat!

Várjuk tehát a bulik jelentkezését minden csatornánkon!