18:00 - 21:00 I LOVE SZEGED 21:00 - 23:00 Sportmix 23:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

Több tucat karácsonyi kívánságot teljesítettünk karácsonykor!

A szegediekre mindig lehet számítani, ha összefogásról, adományozásról van szó: az ünnepekkor ez még inkább igaz. Pár éve azt hittük, hogy csak egyetlen furcsa karácsonyunk lesz, de úgy tűnik, minden évben újabb és újabb kihívásokkal teli a szeretet ünnepe. 2022-ben szinte mindenkinek jól jön legalább egy „karácsonyi kívánság”, ezért a Rádió 88 idén igyekezett felkutatni azokat az embereket, partnereket, intézményeket, akik egy kis „hógömbnyi” támogatással és összefogással szebbé tehetik mások ünnepét!

November 20-ig e-mailben vártuk hallgatóinktól, hogy mi az, amit karácsonykor fel tudnának ajánlani – amire már nincs szükségük, vagy tudják nélkülözni – de másnak még hasznos lehet. A Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezetével közösen pedig igyekeztük felkeresni a legjobb helyeket hozzá. Nem volt értékhatár és megkötés sem. Nagyon boldogok vagyunk, hiszen több száz kívánság és felajánlás érkezett be a határidőig, és majdnem minden levélírónak teljesíteni tudtuk a karácsonyi ajándékát – akár tartós élelmiszerről, játékról, bicikliről, rollerről, könyvekről, új mosógépről, egy szoba kifestéséről vagy egy gázszerelőről volt szó.

A sok jótékony hallgatónk mellett számos cég is csatlakozott a kampányunkhoz, akik nagyon sokat segítettek nekünk abban, hogy mindenkinek boldog legyen a 2022-es karácsony. 

Köszönjük szépen minden hallgatónknak a segítséget, valamint köszönjük a felajánlásokat a Mátrix Közhasznú Alapítványnak, a Prágai Látszerészetnek, az OTP-Bank Pick Szeged-nek, a Szeged Csanád Grosics Akadémiának, a Kabay Patikának, és a Zöldfa Húsboltnak.