00:00 - 07:00 Zenemix 06:00 - 06:07 Szeged és környékének legfontosabb hírei 07:00 - 09:00 Café 88 Heti műsor

Tippelj velünk a foci-vb alatt és nyerj!

Téged is elkapott már a foci vb miatti láz? Vagy alapból abban égsz mindig? Imádod megtippelni a meccsek forgatókönyvét és az eredményeket? Akkor van egy jó hírünk!

Játssz velünk a 2022-es katari labdarúgó világbajnokság ideje alatt a Rádió 88 Instagram oldalán! Kövesd be az oldalt, tippeld meg, mi fog történni a másnapi meccseken, és nyerd meg valamelyik értékes nyereményünk egyikét! Érdemes minél többször játszani, mert a legtöbb jó tippet adó között minden héten újabb ajándékok találnak gazdára! 

  • 1. héten: Egy Privileg mikrohullámú sütő, hogy a meccsekhez mindig frissen készüljön a pattogatott kukorica és egy SAL VB4000 autórádió, hogy bármikor, bárhonnan hallgathasd a Rádió88 friss vb-híreit! + egy különlegességekkel teli Mogyi csomag, hogy a szurkolás közben mindig legyen mit ropogtatnod!
  • 2 héten: 2 db VIP jegy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia december 11-i MTK elleni mérkőzésére, ahol a kezdőrúgást is elvégezheted, sőt egy szurkolói mezt is nyerhetsz! + egy különlegességekkel teli Mogyi csomag, hogy a szurkolás közben mindig legyen mit ropogtatnod!
  • 3. héten:  a 2022-es katari világbajnokság eredeti focilabdája, (Szegeden ilyen nem kapható sehol!) hogy érezd, mivel játszanak a sztárok és egy SAL VB4000 autórádió, hogy bármikor, bárhonnan hallgathasd a Rádió88 friss vb-híreit! + egy különlegességekkel teli Mogyi csomag, hogy a szurkolás közben mindig legyen mit ropogtatnod!
  • a 4.héten összesítjük az elmúlt hetek helyes válaszadóit, és közöttük kisorsolunk egy 101 cm, 4K Ultra HD Panasonic Smart LED Televíziót, hogy innentől mindig a legjobb minőségben nézhesd kedvenc csapataid összecsapásait! + egy különlegességekkel teli Mogyi csomag, hogy a szurkolás közben mindig legyen mit ropogtatnod!

A játék november 20. vasárnaptól december 18. vasárnapig tart!