Reggel 6 órás kezdés + sürgés-forgás + töretlen jókedv = több mint 200 adag isteni gulyás a rászoruló családoknak!
December 7-én, az I. Jótékonysági Gulyás Hoppárénkon belaktuk bográcsokkal és fazekakkal a Rádió 88 épületét és összesen 10 féle gulyást készítettünk el szegedi és Szeged környéki vendéglátósokkal együtt!
A jó hangulatú főzésnek a fő célja a jótékonyság volt, így eredményt nem hirdettünk, csak megállapítottuk, hogy kinek melyik ízlett a legjobban. Az elkészült ételeket kóstolás és véleményezés után adagonként bedobozoltuk, a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei szervezetének köszönhetőn pedig a vármegyei rászoruló nagycsaládosokhoz kerültek a finomságok!
Hálásan köszönjük minden vendéglátónak, hogy velünk tartott ezen a napon, és segített abban, hogy minél több adag gulyást tudjunk felajánlani!
Köszönjük a Bárkának, a Classic Grill szerb étterem és pincének, az Emmarozs Grandnak, a Hunguest Szegednek, a Mentes Sziget Mórahalomnak, a Pipi Zérónak, a Staféta Étkezdenek, a Stüszi vadász étteremnek, a Rádió 88 csapatának és a kedves Rádió 88 hallgatónknak is!
A jótékonysági főzésünk támogatói:
- húsok: METRO Szeged
- kenyér: Emmarozs pékség
- ételtároló edények: TUTI Nagyker
- gázpalack: Prímaenergia Zrt.
- fűszerpaprika: Molnár Paprika
- a csapatok reggelije: Rózsa Sanyi
Az esemény szakmai tanácsadója a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület volt, melynek tagjai szintén elkészítették a saját kedvencüket!