18:55 - 23:55 Club 88 23:55 - 24:00 Zenemix Heti műsor

TOP 888 – A kedvencek

A Rádió 88 időről-időre megkérdezi a hallagtóit, hogy mit szeretnének hallani Szeged kedvencei között. Idén is megkérjük hallgatóinkat, hogy küldjék be a 8 kedvenc daluk címét és előadójának nevét.

A beküldött listákból áll majd össze az a TOP 888-as lista, amit még gyakrabban fogunk ezután játszani, a többi dalok között.

A listákban szerepelhetnek a legfrissebb kedvencek, de várunk olyan dalokat is, amelyeket alig vagy szinte nem ki hallanak a Rádió 88-ban.

A beérkezett listákon szereplő dalokat összesítjük, megnézzük mely dalok milyen helyetzést kaptak egy-egy listán és ezután a számításokat, rangsorolásokat elvégezve közölni fogjuk a végső sorrendet. A végső sorrendet be is mutatjuk március 30 és április 2 között.

SŐT! A legjobb tíz dal végső sorrendjére majd az applikációnkon keresztül lehet majd szavazni, és így méginkább a hallgatók döntik el, hogy mi legyen a legjobb, Szeged kedvenc zenéje 2018-ban.

A Rádió 88 mindig hálás a hallagtóinak, és ez most is így van. Akik beküldik a TOP 8-as listájukat azok között egy élménydús mórahalmi hétvégt sorsolunk ki.

A hétvége tartalma:

A Mórahalmi élménycsomag tartalma:

– Szállás 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére az Elixír Medical Wellness Hotelben félpanziós ellátással és ingyenes belépéssel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe

– Fiatalság elixír masszázs 2 fő részére az Elixír Medical Wellness Hotelben

– Belépő 2 fő részére a Mini Hungary Parkba

– Lovaglási lehetőség 2 fő részére a Futó-Dobó Lovasközpontban

– Belépő 2 fő részére a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház egyik előadására

Már várjuk a TOP 8-as listákat az iloveszeged@radio88.hu  címre.

Tegyen azért, hogy játsza a kedvenc rádiója a kedvenc zenéjét.

 

Kép: http://photogarage.hu/