16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 20:00 I LOVE SZEGED 20:00 - 23:59 Zenemix Heti műsor

Új műsorok a Rádió 88-ban

 

A Nagy Szegedi Konzultáción beérkezett számtalan hallgatói ötlet és elképzelés alapján április 6-tól új műsorok várnak a 88-ban. Köszönjük, hogy Te is megosztottad velünk a véleményedet!

Reggel már 5:30-kor kezdünk! Máté Roli és Tálas Péter Csongor ébreszti Szegedet és indítja el a suliba, munkahelyre hallgatóinkat. A sok zene, az aktuális közéleti, minőségi bulvár témák mellett természetesen a közlekedés, az időjárás és a friss hírek is várnak reggel 9-ig. A reggeli pároshoz rendszeresen csatlakozik egy-egy vendég, aki tovább színesíti a műsort. Ők ismerősek lesznek a Rádió 88 korábbi műsoraiból, vagy éppen egészen máshonnan!

A Hello Szeged! és Kis Kata hangja 13 óráig szól a szegediekhez!
A napfény városának történetei mellett színes és változatos zenei válogatás dobja fel a napod munka közben.

Délután 1-kor érkezik Szécsi Marci és a Mixer.
Ahogy a műsor nevéből kiderül, itt is a jó zenék játszák a főszerepet! Reyez-ként is ismerős lehet a műsor házigazdája, aki több éven keresztül számos szegedi klubban, és a környékbeli disco-ban mozgatta meg a közönséget. Most ugyanez a feladata a délutánokon, csak még több zenei korszakot és stílust érintve.

16 órakor, a meló végeztével megmozdul Szeged, és a munka és az iskola után végre indulunk sportolni, vásárolni – vagy éppen az esti műszakba…
Ekkor érkezik Bálint K. Gergő és a Let’s Go!, hogy elkísérjen útközben, tarts éppen bárhová. Közlekedési információkban, zenében, és különleges történetekben nem lesz hiány!

6-tól műsoron az I LOVE SZEGED Bürgés Dáviddal, aki abban segít, hogy a napszaknak megfelelő hangulatban tölthesd az estéidet. Szegedi sztorik, technikai hírek, és a legújabb zenék is itt várnak, egészen este 8-ig.

Hamarosan megszólal a SzegedEST, 8 órától. Beszélgetésekkel, és persze Szeged kedvenc zenéivel. Hétfőn ebben a sávban a Sportmix, míg pénteken a Friday Night Live “mozgat át”! 

A konzultációnkban sok hasznos információt kaptunk, hogy miből legyen több és miből kevesebb. Azok, akik április 6. előtt is a Rádió 88-at hallgatták, már az első perctől tapasztalni fogják a változásokat, akik pedig most csatlakoznak hozzánk, azok  – reményeink szerint – jóízűen csettintenek majd, hogy “ez az, ezt most jól elkaptátok”.

A 88-at adását a bal felső sarokban található logónk alatti, piros-fehér hangszóróra kattintva tudod elindítani.