00:00 - 05:55 Zenemix 05:55 - 06:02 Szeged és környékének legfontosabb hírei 05:55 - 09:55 Cafe 88 Heti műsor

Vezetünk!! – 2020 JANUÁRI FELMÉRÉSI EREDMÉNYEK!!

Továbbra is a 88 a szegedi rádióhallgatók kedvence

Gyönyörű utókarácsonyi ajándékkal leptek meg bennünket a szegediek: az Inspira Hungary Research január eleji hallgatottsági felméréséből kiderült, hogy még mindig toronymagasan a Rádió 88-at hallgatják a legtöbben. 10-ből 7 ember, mintegy 70 ezer rádióhallgató választja egy átlagos héten Szegeden az idén 30 éves Rádió88-at. Erre az eredményre azért is vagyunk büszkék, mert egy egyre színesedő, sok szereplős piacon tudtunk kimagasló adatokat produkálni.

Szegeden tovább dübörög a rádiózás sikertörténete, hiszen amellett, hogy a méréseken az FM 95,4-en sugárzó 88 szerepel az első helyen, mögötte három másik olyan rádióállomás fogható, amely 26 és 30 százalék között teljesít. Az átlagos napi adatokat tekintve is utcahosszal végeztünk az első helyen, csak Szegeden a 18-59-es korosztályban közel 52.500 hallgató szavaz bizalmat nekünk nap mint nap. Mellette rádiónkat a megyében is nagyon sokan hallgatják!

Hiszünk benne, hogy a kollégáink által végzett magas színvonalú, sokoldalú szakmai munka mellett a siker kulcsa az is, hogy az olyan nem lineáris tartalmi szolgáltatókkal, mint például a YouTube vagy a Spotify, úgy tudjuk felvenni a versenyt, hogy mi a hallgatóinkkal együtt éljük át mindennapjaik összes fontos pillanatát, így lassan harminc éve állandó részei vagyunk életüknek! A sikeresség miatti örömünknél csak az általunk érzett hála erősebb. Jól tudjuk ugyanis, hogy a folyamatosan ránk hangoló szegediek, valamint partnereink és hirdetőink nélkül nem készülhetnénk a következő kerek születésnapunkra.

Egy dolgot ígérhetünk 2020-ra: a Rádió 88 ezután is Rádió 88 marad. Az évről-évre óriási sikert arató Tablóversenyre már most készülhetnek a szegedi végzős középiskolások, sőt Napozóválogatottunk is ott lesz a megye strandjain, de természetesen nem maradhatnak el az újdonságok sem. Sőt már most nagy erőkkel készülünk 30. szülinapunkra, melyet több helyszínen, rengeteg programmal, a szegedieknek sokáig felejthetetlen élményeket ajándékozva ünneplünk majd.