16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 20:00 I LOVE SZEGED 20:00 - 22:00 Friday Night Live Heti műsor

Mintegy 88 rászorulónak igyekeztünk szebbé tenni a karácsonyát!

Idei karácsonyi jótékonysági akciónkon rászoruló családoknak segítettünk. Szeged jótékony szépítészei önként vállalták, hogy levágják a rászorulók haját- és kozmetikai kezeléssel lepik meg őket, partnereinkkel közösen pedig különböző ajándékcsomagokkal kedveskedtünk nekik. Ruhaadományok, élelmiszer, könyv-és vitamincsomagok, valamint karácsonyi finomságok várták a vendégeket.

A Szent Gellért Fórumban december 18-án és 19-én összesen 88 rászoruló vett részt, akik miután megszépültek, karácsonyi fotózáson is részt vehettek.

Hálásan köszönjük Szeged jótékony szépítészeinek, hogy akciónk mellé álltak, valamint partnereinknek, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetnek, a Goodwill Pharmanak, a Cukrászdiszkont – Szegednek, a Tuti Nagykernek, a KabayPatikanak, a Prágai Látszerészetnek, a Zabosfai Zöldségesnek, a C-Vitamin Klinikának, a Pizza Monkeynak, a Nagyi Kifőzdének, az Olvas.hu-nak, a Praktiker Magyarországnak, az Auchan-nak, a Szegedi Szakképzési Centrumnak, a Kiss Csillag Alapítványnak és a helyszínt biztosító Szent Gellért Fórumnak!

A résztvevők Covid-szűrését a koronavirusteszteles.hu biztosította!

A „Legyen mindenki szép” elnevezésű jótékonysági akciónk képei az alábbi linken érhetők el!