16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 21:00 I LOVE SZEGED 21:00 - 23:00 Sportmix Heti műsor

Nálunk nem csak egy nap szólt a nőkről márciusban!

Fontos ügyre hívtuk fel a figyelmet idei nőnapi kampányunkban! Szerettük volna, ha idén nem csak egy nap szólna a hölgyekről, és akciónknak köszönhetően a lányok, nők, anyukák, nagymamák, minél tovább az életünk részei maradnának. Tudjuk, hogy az egészségügyi szűrések manapság nagyon sokba kerülnek, ezért az volt a célunk, hogy minden szegedi nő kedvezményesen vehetne részt számos szűrővizsgálaton. Márciusban több héten át 1-1 partnerintézményünk kedvezményesen végzett szűrővizsgálatokat a szegedi hölgyeknek, legyen szó nőgyógyászati, kardiológiai szűrővizsgálatról, vagy emlőszűrésről. A kampányra nemcsak magánszemélyek, de akár olyan cégek is jelentkezhettek, akik kolléganőiket törődéssel és odafigyeléssel lepték volna meg nőnap alkalmából!

A cégek különböző vizsgálatokkal és kedvezményekkel várták a jelentkezőket:

 1. Március 4.-8-i hét, valamint 11-15-i hét: Medicenter Szakorvosi Intézet
  kedvezmény mértéke: 20% kedvezmény azoknak a hölgyeknek, akik a március 4-14 között bejelentkeznek
  igénybevehető szűrővizsgálatok: emlőszűrés (emlő ultrahang), méhnyakszűrés, bőrvizsgálat, laborvizsgálat, kardiológiai vizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat, vastagbél daganat szűrés – székletből, csontsűrűség kockázatbecslés- vérből
  bejelentkezési felület: https://medicall.cc/idopontfoglalas/mediteam/index
 2. Március 18.-22-i hét, valamint 03.25-28-i hét: Tisza Medical Center
  kedvezmény mértéke: 20 % kedvezmény a honlapon feltüntetett árakból + 10 % kedvezmény ajándékutalvány formájában ami fél évig használható fel, bármely szakorvosi vizsgálatra. A kedvezményt a hölgyek kapják meg akik a március 18 – 22 közötti héten bejelentkezek (időpontot igényelni április 22-ig lehet)
  igénybevehető szűrővizsgálatok: emlőszűrés, laborvizsgálat, kardiológiai vizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat
  bejelentkezési felület:  telefonon és e-mailben lehetséges az alábbi oldalon –> https://tiszamedical.hu/hirek/unnepeljuk-egyutt-a-nonapot-tisza-medical-center-es-a-radio-88-szeged-kozos-szervezeseben

 

Hálásan köszönjük a Medicenter Szakorvosi Intézetnek és a Tisza Medical Centernek, hogy kampányunk mellé álltak! Aki most lemaradt volna az akcióról, ne csüggedjen, 2024-ben terveink szerint ősszel folytatjuk!