13:00 - 16:00 Vaffer Mixer 16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 21:00 I LOVE SZEGED Heti műsor

Rászoruló családokat lepünk meg színházélménnyel karácsonykor!

Különleges kampánnyal készülünk az ünnepekre a Szegedi Nemzeti Színházzal és a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetével közösen. Idén rászoruló családoknak tesszük szebbé a karácsonyát egy felejthetetlen színházélménnyel: a Nagyszínház egyik legnépszerűbb előadására, a Padlásra hívjuk meg a nélkülözőket.

A Padlás a legsikeresebb magyar musical, melyen a bemutató óta eltelt több mint három évtizedben számos generáció nőtt fel. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje kivétel nélkül minden néző szívét meghódította. A valóság és a mesebeli világ keveredése mellett a fülbemászó dallamok is gondoskodnak arról, hogy garantáltan mindenki visszatalálhasson gyermeki énjéhez.

A Rádió 88 kezdeményezésére ennek az előadásnak a maradandó emlékével lepnénk meg a másik két intézménnyel a rászoruló családokat. Azt kérjuk a hallgatóinktól, hogy december 3-ig az iloveszeged@radio88.hu e-mail címre küldjék el annak a családnak a nevét és elérhetőségét, akiket megajándékoznának az ünnepekkor.

A nélkülöző családokat a meghívás mellett további felajánlásokkal is lehet segíteni. A kizárólag karácsonyi édességből, új mesekönyvből és társasjátékból álló csomagokat a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei szervezetének irodájában, a Szeged Plázában, illetve a Rádió 88 Kisfaludy utca 18. szám alatti épületében várják, december 13-ig.

A Padlás ünnepi előadása karácsony előtt lesz a Nagyszínházban. Az előadásra nemcsak a rászoruló családok, de az ajándékcsomagot felajánlók is meghívást kapnak, így együtt hangolódhatnak az ünnepekre.