13:00 - 16:00 Vaffer Mixer 16:00 - 18:00 Let’s GO! 18:00 - 21:00 I LOVE SZEGED Heti műsor

Több mint 400-an látták a Padlást a karácsonyi kampányunkon!

Több mint 400-an látták a Padlást a karácsonyi kampányunkon!

Különleges kampánnyal készültünk az ünnepekre a Szegedi Nemzeti Színházzal és a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetével közösen. Idén rászoruló családoknak igyekeztünk szebbé tenni a karácsonyát egy felejthetetlen színházélménnyel: a Nagyszínház egyik legnépszerűbb előadására, a Padlásra hívtuk meg a nélkülözőket.

A Padlás a legsikeresebb magyar musical, melyen a bemutató óta eltelt több mint három évtizedben számos generáció nőtt fel. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje kivétel nélkül minden néző szívét meghódította. A valóság és a mesebeli világ keveredése mellett a fülbemászó dallamok is gondoskodnak arról, hogy garantáltan mindenki visszatalálhasson gyermeki énjéhez.

A Rádió 88 kezdeményezésére ennek az előadásnak a maradandó emlékével lepte meg a másik két intézménnyel a rászoruló családokat. Azt kértük a hallgatóinktól, hogy küldjék el annak a családnak a nevét és elérhetőségét, akiket megajándékoznának az ünnepekkor. Szép hosszú lista állt össze, így sikerült megtölteni a Nagyszínház nézőterét! 

A nélkülöző családokat a meghívás mellett további felajánlásokkal is lehetett segíteni. A karácsonyi édességből, új mesekönyvből és társasjátékból álló csomagokat a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei szervezetének irodájában, a Szeged Plázában, illetve a Rádió 88 Kisfaludy utca 18. szám alatti épületében vártuk!  A Padlás ünnepi előadására nem csak a rászoruló családok, de az ajándékcsomagot felajánlók is meghívást kaptak, így együtt hangolódhattunk az ünnepekre.

A karácsonyi kampányunkról készült videót ITT láthatod.