Heti műsor

Sokan akartak találkozni a Mikulással a SZIN-en

A Rádió 88 és a Szegedi Ifjúsági Napok idén a Mikulást hozta el Szegedre augusztus végén!🎅

Mivel december még jó pár hónap múlva jön el, így a Mikulás és segítőkész manói is betértek, hogy ott legyenek velünk a Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN -en, a Rádió 88 sátránál.
Több száz képeslapon kívánság került a postaládába, több mint 30 kilogramm szaloncukor, 32 rúd bejgli és 3,5 kilogramm mézeskalács fogyott el a négy nap alatt.  A szállingózó hópelyhek, a karácsonyfa és persze az ünnepi dallamok, mind-mind az egyik legkedvesebb ünnepünket idézték fel, ellentétben a rekkenő hőséggel, ami talán azt mutatta meg, milyen lehet az ausztrál karácsony. 
 
Sokan csak egy fotóra huppantak a Mikulás ölébe, ám több száz kívánság is érkezett a képeslapokon, amelyekből néhány már másnap teljesült, hiszen a fellépők, ha az idejük engedte, akkor aláírták azokat, amelyeken hozzájuk kapcsolható kérések voltak. Találkozókat nem tudtunk megszervezni a feszített fesztiváltempó miatt, de az aláírásokat igyekeztünk megszerezni.
Akiknek már teljesült is a kívánságuk, azokat SMS-ben fogjuk értesíteni, hogy átvehetik a képeslapokat a Rádió 88 stúdiójában.
 
A legtöbben persze 2024-es SZIN bérletet kértek a Mikulástól, így a szervezőkkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy sorsolni fogunk a képeslapok között és lesz olyan akinek ez a kívánsága is valóra válik a Mikulásnak köszönhetően.
A többi kívánságot is átolvassa majd újra a Mikulás, és amit tud, azt megpróbálja még december 6 előtt teljesíteni.
Videók és képek hamarosan érkeznek ide, valamint az Instagram és TikTok oldalainkra.
A Mikulás köszöni, hogy ilyen sokan meglátogattátok, és már várja a december 6-ot, amikor már Ő fog benneteket felkeresni. 
 
A SZIN-en készült képeket ITT találod.
A Tiktok videóinkat ITT nézheted meg.
 

A SZIN-en készült interjúinkat pedig itt hallgathatod meg: 

Beton Hofi
Lukas Graham
Blahalouisiana