05:55 - 09:55 Cafe 88 09:55 - 13:55 Juice 13:55 - 15:55 Mizu? Heti műsor

Wake me UP!

Wake me UP!

 

Ez az álom nem tarthat 100 évig! Neked is van kedvenc szegedi vendéglátóhelyed! Nekünk is van ahová reggelizni, ebédelni, vacsorázni járunk. Te is jársz ünnepelni, romantikázni, vagy csak csacsogni a csajokkal, sörözni a haverokkal. Hiányzik már egy jó kávé, egy szelet süti, egy ropogós pizza. Egy fergeteges buli, vagy egy hajrázós koncert minket is felébresztene. 

 A kedvenc helyeink most alszanak, és arról álmodnak, milyen jó lesz, amikor mi újra velük leszünk!

Jelenjünk meg az álmukban egy kedves játékkal, az ébredéshez a Rádió 88 reklámidőt ad a helyeknek! 5 lépéssel segítsd kedvenc helyedet sok-sok reklámhoz!

Már azzal is segítesz neki ha róla posztolsz, és a Rádió 88 ezt még megfejeli reklámmal is. 8888 másodperc reklámidőt osztunk szét azok között a helyek között, akiket szeretnének kellemes ébresztésben részesíteni a Rádió 88 hallgatói.

Te neked csak egy poszt a kedvenc helyedről és az érte kapott lájkokat másodpercekre váltjuk, amit majd a kedvenc helyed kap meg tőlünk.

Az 5 lépés:

  • Posztolj egy képet, vagy videót a kedvenc helyedről az Instagramon!
  • A poszt (nem story) alá minimum ezt az egy hashtag írd oda, hogy kereshető legyen #radio88szeged
  • Helyszínként jelöld meg a hely eredeti helyszínét
  • A képen jelöld meg a – Rádió 88 Szeged – instagram oldalt
  • Szerezz lájkokat a képed alá a kedvenc helyednek

A reklámidő arányosan kerül elosztásra a megjelölések és kedvelések mennyiségével. A hashtag miatt rátudunk keresni a posztokra, és így tudunk összesíteni, és aztán arányosan minden hely között szétosztani a másodperceinket.

Kampányzárás:  2021. március 1. hétfő 

A poszt helyszíneként az adott vendéglátóhely szerepeljen, a képen pedig jelöld meg a @radio88szeged Instagram oldalát, és kövesd be, ha eddig még nem tetted!

A kampány után minden posztot megtekintünk, összesítjük a posztokra érkezett kedveléseket, és annak arányában visszaosztjuk a 8888 másodpercet. A vendéglátóhelyekkel egyenként felvesszük a kapcsolatot, elkészítjük a reklámot, és a megbeszéltek szerint sugározni fogjuk, amikor felébreszthető lesz a szegedi vendéglátás.

A Rádió 88 ajándékkal jutalmazza majd azt a privát személyt akinek a legtöbb lájkot kapja a képe a kampány alatt. (egy kb 30 000 Ft értékű műszaki cikket adunk a legjobbnak )

A játékban minden vendéglátóhely részt vehet, azok akik nyitva vannak  elvitelre vagy házhozszállításra értékesítenek, és persze azok is akik sajnos nem találtak más megoldást, így bezárásra kényszerültek.