15:55 - 18:55 Lécci! 18:55 - 19:55 Trend 88 19:55 - 24:00 Zenemix Heti műsor

Cafe 88

Cafe 88 – az édes ébredés

Minden hétköznap 5:55 – 9:55-ig,
Kis Kata – Máté Roland – Tálas Péter Csongor

Már 5 perccel 6 óra előtt neki is kezdünk, hiszen nem hagyhatunk cserben sok tízezer kisrádiót és a mellettük készülődő, kávéjukat kortyoló, majd negyedmillió hallgatót. 🙂 A Café 88 minden reggel megszólal, és mindig szól valamiről! Olyan témákról, amelyek a szegedieket érdeklik, érintik, vagy a jövőben lesz számukra igazán fontos.
Bármiről szót ejtünk, ami körülöttünk történik, hiszen imádjuk Szegedet! Közben pedig, Szeged kedvenc zenéi szólnak – ezzel adjuk meg a város reggeli lendületét.

Ha velünk ébredsz, a legtöbb szegedi hallgatóval együtt tudhatod meg, hogy milyen idő lesz a Dél-Alföldön, mitől különleges a nap, merre érdemes menned délután egy kis kikapcsolódásra, és persze bekapcsolódhatsz a reggel legjobb témáiba SMS-ben (30/299-8888), és a Facebook oldalunk on is! A születésnapjukat ünneplőket külön meglepjük (részletek lentebb!).

Miről hallanál szívesen? Írd meg nekünk még ma ötleteidet e-mailben: cafe88[KUKAC]radio88.hu

 

A Rádió 88 születésnapi játékának tudnivalói:

  • Gipsz Jakab 0630/011-01-01
    ilyen rövid, tömören megfogalmazott SMS üzenetben fogadjuk a nevezéseket – akár az ünnepelttől is-, hétköznapokon 5:55-től 60, hétvégén 6:55-től, 120 percen keresztül.
  • a játékra csak a 06-30/299-88-88-ra küldött, rövid szöveges üzenetben lehet jelentkezni, egyéb elérhetőségeinken, vagy a fenti határidőkön túl nem. Jó tudni: a szolgáltató nem továbbítja felénk a szöveges, vagy képi tartalmú MMS-t. Az SMS-ek időben történő megérkezésének feltétele, hogy a küldő, és a fogadó fél szolgáltatójának hálózata is várakoztatás nélkül továbbítsa az elküldött üzenetet.
  • több telefonszámról, vagy több alkalommal elküldött köszöntést nem áll módunkban figyelembe venni.
  • az adott napra vonatkozó nyereményt mindig a játék kezdetén ismertetjük (torta, vagy más ajándék).
  • a nyeremény át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
  • a nyertes ünnepeltet igyekszünk adásban is felköszönteni, a többi, határidőn belül megérkezett köszöntés alapján a többi születésnapos nevét/becenevét közzétehetjük műsorunkban, de fenntartjuk annak lehetőségét, hogy adásban csak az ajándék nyertesének neve hangzik el.