13:00 - 19:00 Rádió 88 hétvége 19:00 - 23:59 Club 88 Heti műsor

Café 88

Café 88 – ébredj velünk minden reggel!

Minden hétköznap 5:00 – 9:00-ig,
Nagy ÁgiSzécsi MarcellNemes Roland

Mi már 5-kor beindítjuk a napot, hiszen nem hagyhatunk cserben sok tízezer kisrádiót és a mellettük készülődő, kávéjukat kortyoló, majd negyedmillió hallgatót. 🙂 A Café 88 minden reggel megszólal, és mindig szól valamiről! Olyan témákról, amelyek a szegedieket érdeklik, érintik, vagy a jövőben lesz számukra igazán fontos.
Bármiről szót ejtünk, ami körülöttünk történik, hiszen imádjuk Szegedet! Közben pedig Szeged kedvenc zenéi szólnak – ezzel adjuk meg a város reggeli lendületét.

Ha velünk ébredsz, a legtöbb szegedi hallgatóval együtt tudhatod meg, hogy milyen idő lesz a Dél-Alföldön, mitől különleges a nap, merre érdemes menned délután egy kis kikapcsolódásra, és persze bekapcsolódhatsz a reggel legjobb témáiba SMS-ben (30/299-8888), és a Facebook oldalunkon is!

Miről hallanál szívesen? Írd meg nekünk még ma ötleteidet e-mailben: cafe88[KUKAC]radio88.hu

Péntekenként csatlakozik hozzánk Gedzo, és jön a Hello Gedzo!

Nevezz a Rádió 88 állandó szülinapi játékára!

  • – „Gipsz Jakab 0630/011-01-01
    a fentiek szerint tartalmazza SMS üzeneted az ünnepelt nevét és telefonszámát, minden nap 9 óráig!
  • – a játékra csak a 06-30/299-88-88*-ra küldött, rövid szöveges üzenetben lehet jelentkezni, egyéb elérhetőségeinken, vagy a fenti határidőkön túl érkező nevezéseket sajnos nem tudjuk elfogadni. Jó tudni: a szolgáltató nem továbbítja felénk a szöveges, vagy képi tartalmú MMS-t. Az SMS-ek időben történő megérkezésének feltétele, hogy a küldő, és a fogadó fél szolgáltatójának hálózata is várakoztatás nélkül továbbítsa az elküldött üzenetet.
  • – az adott napra vonatkozó nyereményt mindig a játék kezdetén ismertetjük (torta, vagy más ajándék).
  • – a nyeremény át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
  • – a nyertes ünnepeltet igyekszünk adásban is felköszönteni, a többi, határidőn belül megérkezett köszöntés alapján a többi születésnapos nevét/becenevét közzétehetjük műsorunkban, de fenntartjuk annak lehetőségét, hogy adásban csak az ajándék nyertesének neve hangzik el.

    *: a rövid szöveges üzenetek a Yettel. hálózatába küldött normál díjas SMS üzenetnek minősülnek.